Sosirea unui bebeluș în familie înseamnă o mulțime de schimbări și multă muncă de organizare. Trebuie să cumpărați mobilier, poate chiar un dulap nou și va trebui să vă gândiți la soluții pentru a depozita toate acele lucrușoare mărunțele, papucei drăgălași și body-uri mititele.
Veți găsi în colajul nostru de mai jos câteva idei foarte simple, dar practice, pentru a reuși să depozitați toate hăinuțele, accesoriile, scutecele și cosmeticele necesare bebelușului drag.

1


 1. În borcane mari, cu capac ușor de îndepărtat, depozitați mici accesorii de toaletă sau de igienă. Astfel le puteți ține ferite de praf sau de mâini curioase.

2. Folosiți-vă și de ușa dulapului și depozitați și acolo mici accesorii de bebeluși.

3. Puteți coase din resturi de material mici coșulețe în care să depozitați jucării și cărți.

 

2


 4. Un dulap simplu, doar cu rafturi, poate deveni un excelent loc de depozitare dacă potriviți pe rafturi câteva coșulețe din material textil.
5. Folosiți o ramă foto pentru a organiza accesoriile de păr ale micuței prințese.
6. Căutați un coșuleț de dimensiuni potrivite pentru a ține la îndemână toate cele necesare schimbării scutecului.
7. Pentru a ține hăinuțele ordonate pe mărimi, despărțiți umerașele cu etichete cu vârste.


3
8. Folosiți și spațiul de sub pătuț! Căutați cutii de dimensiuni potrivite pentru a încăpea sub el și folosiți-vă de noul spațiu astfel obținut.
9. O idee ingenioasă pentru a ține ordonați toți acei papucei mărunți: folosiți-vă de inele vechi de la perdele! :)
10. Pentru că în sertarele spațioase lucrușoarele mărunte de bebeluși sunt foarte greu de organizat, potriviți înăuntru cutii de diverse dimensiuni pentru a ține totul în ordine mai ușor.


 

Surse 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10