Despre Tikki Shoes

De ce am creat botoşeii Tikki?

 

Botoşeii Tikki au apărut în urma unei necesităţi stringente ca părinţi: bebeluşul nostru de 1 an începuse să meargă şi nu ştiam cu ce să-l încălţăm în casă – cu şosetele aluneca pe parchet, pe gresie nu-l puteam lăsa desculţ, şi cam orice încălţăminte îi dădeam, era repede dată jos.

 

După îndelungi căutări, botoşeii cu talpă moale din piele (soft sole shoes) s-au dovedit a fi cea mai bună metodă de a ţine copilul încălţat şi ferit de pericolul alunecării pe suprafeţele lucioase. Din cauza ofertei inexistente pe piaţa românească, am comandat tocmai din SUA o pereche de botoşei care s-au dovedit un succes total!

 

Mulţi părinţi din România încalţă copiii chiar şi în casă cu încalţăminte rigidă, cu susţinere de gleznă şi talonet, însă ei nu realizează că acest lucru împiedică dezvoltarea naturală a mersului, şi mai ales provoacă un disconfort major atunci când este purtată timp îndelungat. Chiar şi adulţii preferă să stea desculţi sau în ceva lejer, decât să poarte pantofi în casă!!

 

Medicii ortopezi din SUA şi Occident recomandă pentru interior purtarea de încălţăminte cât mai comodă, cât mai aproape de natural. Ideal pentru copii ar fi să meargă desculţi, însă din păcate acest lucru nu este posibil întotdeauna, fiind necesar să-i protejăm de suprafeţele reci.

 

_MG_1463_mic.jpg

 

Papuceii cu talpă moale sunt ideali pentru copiii care învaţă să meargă, deoarece ajută la dezvoltarea simţului echilibrului şi a muschilor. Ei simt perfect suprafaţa pe care păşesc, datorită tălpii ultra flexibile care se îndoaie foarte uşor. În plus, au modele vesele şi colorate care îi fac pe copii să-i îndrăgească şi să-i accepte fără probleme.

 

Pantofiorii moi de piele sunt foarte practici şi pentru copiii mai mari, care deja merg, pentru că simt aceeaşi senzaţie de libertate ca şi cum ar fi desculţi, şi asta îi face să fie purtaţi cu mare plăcere. Pot fi folosiţi şi la interior, si la exterior (talpa are burete impermeabil şi anti-şoc), ţin cald iarna, şi lasă piciorul să respire când este cald vara.

 

Botoşeii Tikki pot fi spălaţi manual cu apă caldă până la 40°. Folosim doar piele naturală şi încercăm să oferim un design cât mai variat şi atrăgător care să fie pe placul bebeluşilor şi al părinţilor.

 

Suntem mândri să producem această încălţăminte în Timişoara!

 

Pentru informaţii suplimentare, ne puteţi contacta de luni până vineri, între 7-15,30 la:

            info@tikki.ro

            +40.0736.618.108

 

Tikki Shoes® este marcă înregistrată a societăţii comerciale Mini Mondo SRL.

  Firma noastră are sediul în Timişoara, Jud. Timiş, şi este înregistrată la Registrul Comerţului sub numărul J35/4354/26.11.2007, cod fiscal RO22810326.