Politica de confidenţialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizați în calitate de utilizator/vizitator beneficiază de prelucrare numai

în scopul oferirii în condiții optime a serviciilor asociate site-ului tikki.ro

Site-ul tikki.ro este operat de societatea Mini Mondo srl, cu sediul
îStr. Lalelelor, Bl.E3, Sc.A, Ap.9, Timișoara, Jud.Timiș, înscrisă în Registrul Comerțului cu numărul J35/4354/2007.

Prin completarea formularului de
înregistrare de pe tikki.ro, utilizatorul declară că își dă, în mod expres și neechivoc, consimțămantul ca datele sale cu caracter personal să fie prelucrate și folosite în viitor de către administratorii tikki.ro în următoarele scopuri:

·    Stabilirea contactului cu clienții;

·    Prelucrarea comenzilor;

·    Participarea la concursuri, promoții;

·      Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, contul de utilizator, etc);

·    Transmiterea de oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea tikki.ro și a terților cu care tikki.ro are relații de orice natură (inclusiv comerciale).

Compania va reține datele personale și le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situația contului de pe tikki.ro, privind evoluția și starea comenzilor, precum și în evaluarea produselor și serviciilor oferite. 

Informațiile solicitate
în cazul plăților online intră sub incidența condițiilor de utilizare a procesatorilor de plăți, iar tikki.ro nu va solicita și nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastră. 

Daca aveți
întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de confidențialitate, nu ezitați să ne contactați pe adresa de email info@tikki.ro