Transport şi retururi
Mini Mondo srl livrează produsele comandate pe întreg teritoriul României, cât şi internaţional. Acestea vor fi expediate la adresa cu care v-aţi înregistrat pe site-ul nostru sau la adresa alternativă specificată în procesul de finalizare a comenzii. 

 

În Timişoara, livrarea este gratuită la domiciliul clienților din oraș și împrejurimi (localitățile limitrofe, până în 10 km). De asemenea, produsele pot fi ridicate direct de la atelierul nostru de pe str. Stan Vidrighin Nr.14A (fosta Buziasului), vis-a-vis de Procter&Gamble, de luni până vineri între orele 7-15,30.Delivery copy.jpg

Transportul este gratuit pentru comenzi peste 250 RON,

fiind valabil pentru toate localiţile din reţeaua curierului Cargus

Pentru comenzi sub 250 RON, livrarea poate fi făcută:

 - cu plata
în avans (card sau transfer bancar), prin Cargus - 8 RON (pentru localităţile din rețeaua curierului)
 - cu plata ramburs (plata cash la curier), prin Cargus - 11 RON (pentru localităţile din rețeaua curierului)

 - cu plata prin card/transfer bancar, oriunde în Europa - 40 RON (prin Poşta Română sau DPD Curier, direct la domiciliu). Pentru comenzi peste 1000 RON, transportul este gratuit în Europa.Plata în avans se poate face:


 1. Cu cardul, prin intermediul procesatorului de plăţi Mobilpay (cardurile acceptate sunt Mastercard, Visa, VisaElectron, Maestro). Pentru a plăti cu cardul trebuie doar să bifaţi opţiunea corespunzătoare la finalizarea comenzii si veţi fi direcţionat către platforma mobilpay.ro


  14355_5 MasterCard Visa Visa Electron Maestro.png


 2.  Prin transfer bancar (online banking) sau prin ordin de plata (OP) la ghişeul băncii dvs, în baza unei facturi pe care o veţi primi prin email. Odată ce plata va fi confirmată, vom livra coletul prin metoda aleasă de dvs.


   Datele bancare ale firmei noastre sunt:

   Mini Mondo srl

   CUI RO22810326

   J35/4354/2007

   RO51INGB0000999902461950 - ING Bank, sucursala TimişoaraToate preţurile de pe site sunt exprimate în RON şi conţin TVA 19%.

 

Coletul va fi expediat în 1-2 zile lucrătoare de la plasarea comenzii/confirmarea plăţii. Comenzile mari (cu mai mult de 15 perechi) se vor livra in termen de 2-5 zile lucratoare, in functie de numarul de perechi. Livrarea prin compania de curierat Cargus durează în mod normal 24-48h. Costurile de transport prin curier sunt cele afişate mai sus doar pentru localităţile din rețeaua de acoperire. Pentru localităţile în afara reţelei curierului, se percepe o taxă de 0,8 ron + TVA/km suplimentar.Returnarea produselor 


Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de maxim 30 zile calendaristice de la primirea produsului.
 

În momentul primirii comenzii, recomandăm insistent tuturor clienţilor să verifice temeinic produsele înainte de a le folosi. Vă informăm că Mini Mondo Srl nu se obligă să returneze cheltuielile de transport. Orice produs trebuie returnat la punctul de lucru (cel de la Contact) sub responsabilitatea şi costurile expeditorului. Mini Mondo srl nu poate fi tras la răspundere pentru produse pierdute sau întârziate în momentul returnării.

 

Puteţi returna bunurile prin Cargus sau prin Poşta Română, iar contravaloarea produselor vă va fi returnată integral, mai puţin costul transportului către noi, în termen de 14 zile calendaristice de la recepția coletului de către noi. Se stornează exclusiv contravaloarea produselor returnate, nu se ia în calcul transportul plătit inițial.

Orice intenţie de retur a unui produs trebuie să fie comunicată prin email (retur@tikki.ro)Schimbul produselor 
 

În cazul în care doriți să schimbați mărimea unui produs, procedura este identică cu cea de la retur. Pentru alegerea unei mărimi potrivite, vă rugăm să plasați o comandă nouă pe magazinul nostru online, iar pentru produsele returnate veți primi contravaloarea (mai puțin costurile de transport) în termen de maxim 14 zile calendaristice. Orice intenţie de schimbare a unui produs trebuie să fie comunicată prin email (retur@tikki.ro) - astfel vă putem explica în detaliu procedura de retur.

 

Pentru orice nelămurire cu privire la modalitatea de schimb / retur produse, vă stăm la dispoziţie la telefon +40.736.618.108, de luni până vineri între orele 7 -15,30.


Nu acceptăm pentru schimb sau retur produse achiziționate cu mai mult de 30 de zile înainte de data returului, sau produse ce prezintă semne evidente de folosire. 

Garanţie


Încălţămintea Tikki are garanţie 30 de zile. Vă rugăm să ne semnalaţi orice defect la numerele de telefon menţionate mai sus, sau la adresa de email info@tikki.ro.