Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
 • Pantofi vegani HARLEQUIN 2021 - Lines 24-29 EU picture - 1
 • Pantofi vegani HARLEQUIN 2021 - Lines 24-29 EU picture - 2
 • Pantofi vegani HARLEQUIN 2021 - Lines 24-29 EU picture - 3
 • Pantofi vegani HARLEQUIN 2021 - Lines 24-29 EU picture - 4
 • Pantofi vegani HARLEQUIN 2021 - Lines 24-29 EU picture - 5
 • Pantofi vegani HARLEQUIN 2021 - Lines 24-29 EU picture - 6
 • Pantofi vegani HARLEQUIN 2021 - Lines 24-29 EU picture - 7
 • Pantofi vegani HARLEQUIN 2021 - Lines 24-29 EU picture - 8
 • Pantofi vegani HARLEQUIN 2021 - Lines 24-29 EU picture - 1
 • Pantofi vegani HARLEQUIN 2021 - Lines 24-29 EU picture - 2
 • Pantofi vegani HARLEQUIN 2021 - Lines 24-29 EU picture - 3
 • Pantofi vegani HARLEQUIN 2021 - Lines 24-29 EU picture - 4
 • Pantofi vegani HARLEQUIN 2021 - Lines 24-29 EU picture - 5
 • Pantofi vegani HARLEQUIN 2021 - Lines 24-29 EU picture - 6
 • Pantofi vegani HARLEQUIN 2021 - Lines 24-29 EU picture - 7
 • Pantofi vegani HARLEQUIN 2021 - Lines 24-29 EU picture - 8

Pantofi vegani HARLEQUIN 2021 - Lines 24-29 EU

Cod produs: PC3_3 Brand: Tikki

280.00 Lei

Exterior din textil de bumbac

Căptușeală din bumbac organic

Talpă de 3mm din cauciuc natural, flexibil în toate direcțiile

Extrem de uşori, cântăresc cca 250g.

Atenție: Pantofii Harlequin au un tabel de mărimi diferit, vă rugăm sa-l consultați aici

 

Pură distracție

 

Datorită cererilor numeroase primite de-a lungul timpului de la voi, dragi prieteni, Meșterii Tikki au plănuit intensiv și creat colecția de pantofi barefoot vegani Harlequin. Suntem sincer încântați să vă prezentăm primul model Tikki Shoes fără produse de origine animală.

 

Materialul textil este realizat în Spania – pe baza unui design exclusiv Tikki Shoes - din bumbac de înaltă calitate. Cum pentru încălțămintea noastră folosim și vom folosi mereu doar materiale perfect sigure în contact cu pielea piciorului, căptușeala pantofilor Harlequin este din bumbac organic. La îmbinarea elementelor a fost folosit adeziv pe bază de apă, foarte prietenos cu natura.

 

Harlequin e un model de încălțăminte cu toate avantajele specifice conceptului barefoot. A fost numit așa pentru a reflecta bucuria copilăriei, culorile ei vii și pură distracție! Adaptat pentru orice activitate care îi amuză și îi ajută să se dezvolte pe cei mici, pantofii pot fi purtați pe piciorul gol în zilele mai călduroase, iar în cele mai răcoroase de primăvară sau toamnă – cu șosete.

 

Caracteristicile barefoot reprezentative mărcii Tikki Shoes – super flexibilitate, greutate foarte mică, grijă completă pentru pielea piciorului, suport sănătos pentru mers și dezvoltare naturală așa cum recomandă medicii pediatri – sunt mereu prezente în încălțămintea noastră dragă. Comandă Harlequin cu încredere pentru cele mai dragi piciorușe în creștere: tiparul a fost gândit să se adapteze celor mai multe tipuri de picioare cu lățimea normală/medie.

 

Meșterul Tikki spune: modelul Harlequin se aseamănă cel mai mult cu modelul Aster, dar, comparativ cu acesta, se așează bine și pe glezne subțiri.

 

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta