Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
 • Ziggy V2 piele – Azure 24-35 EU picture - 1
 • Ziggy V2 piele – Azure 24-35 EU picture - 2
 • Ziggy V2 piele – Azure 24-35 EU picture - 3
 • Ziggy V2 piele – Azure 24-35 EU picture - 4
 • Ziggy V2 piele – Azure 24-35 EU picture - 1
 • Ziggy V2 piele – Azure 24-35 EU picture - 2
 • Ziggy V2 piele – Azure 24-35 EU picture - 3
 • Ziggy V2 piele – Azure 24-35 EU picture - 4

Ziggy V2 piele – Azure 24-35 EU

Cod produs: BA5_7 Brand: Tikki

164.00 Lei

Piele calitate premium

Branț din burete de latex de 2mm

Căptușeală fără crom pe branț

Talpa cauciuc TPU de 1mm, super rezistentă și flexibilă 

Perforații discrete pentru aerisirea piciorului

Extrem de uşori, cântăresc cca 70g.

Atenție: Ziggy au un tabel de mărimi diferit, vă rugăm să-l consultați aici. Fiind realizați manual, pot apărea diferențe de mărime de cel mult 2 mm

 

Colecția Ziggy tocmai a fost actualizată! Pentru noile încălțări barefoot Ziggy, ne-am asigurat că până și picioarele pufoase se simt confortabil și au suficient spațiu de mișcare.

Am proiectat noii Ziggy în așa fel încât să încalțe picioarele aproape ca o șosetă, dar oferind siguranța și rezistența încălțămintei. Cu căptușeală moale, din piele fără crom, oricine le poate purta liniștit în tălpile goale ceea ce face ca mersul să fie cât mai aproape de mersul desculț. 

 

Sistemul de prindere cu scai este discret, nu deranjează și este suficient de rezistent indiferent de câte ori ar fi prins și desprins. În plus, culorile vii și bogate din colecție aduc un plus de veselie.

După o scurtă perioadă de purtare, pielea naturală premium se va lăsa și va căpăta exact forma piciorului. Încălțările Ziggy merg excelent atât pe ristul jos, cât și pe cel înalt, fiind numai bune pentru orice picior - subțire sau lat. 

Pentru noii Ziggy, am făcut și câteva modificări la fiecare set de mărimi: 

 

 • la mărimile 18-23 am mărit circumferința încalțărilor, astfel că acum se potrivesc perfect și picioarelor mai pufoase;
 • la mărimile 24-32 nu am făcut modificări majore;
 • la mărimile 33-44 am dezvoltat un tipar mai lat cu totul, am lățit și branțul, iar degetele acum beneficiază de mai mult loc.

 

Alături de branțul din burete de latex, Ziggy protejează picioarele de obiecte dure. Talpa super rezistentă și perfect flexibilă, din cauciuc de 1 – un! – milimetru, permite o flexie totală a tălpii și previne alunecarea. 

 

Disclaimer: Întrucât Ziggy nu sunt căptușiti, există posibilitatea transferului de culoare pe piele sau pe șosete, în contact cu umezeala. Acesta nu este considerat un defect, iar pielea folosită de noi este extrem de sigură, îndeplinind toate standardele de siguranță impuse de UE.

 

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta