Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
  • NIDO - Branțuri detașabile din fetru picture - 1
  • NIDO - Branțuri detașabile din fetru picture - 2
  • NIDO - Branțuri detașabile din fetru picture - 3
  • NIDO - Branțuri detașabile din fetru picture - 4
  • NIDO - Branțuri detașabile din fetru picture - 1
  • NIDO - Branțuri detașabile din fetru picture - 2
  • NIDO - Branțuri detașabile din fetru picture - 3
  • NIDO - Branțuri detașabile din fetru picture - 4

NIDO - Branțuri detașabile din fetru

Cod produs: BRAFETC Brand: Tikki

20.00 Lei

Fetru moale și călduros

Suport flexibil de 1 mm

Termic inteligente, aceste branțuri detașabile sunt create special pentru modelul de pantofi barefoot, Nido. Mai exact pentru a genera un mediu plăcut pentru picioare în timpul săptămânilor racoroase de primăvară și toamnă.

Branțurile sunt plate, fără talonet sau altă susținere ortopedică și perfect flexibile – loiale conceptului barefoot sau „mers desculț” și gândite pentru confort termic.

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta