Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
  • ORGANIC BAMBOO LOTION (200ml) picture - 1
  • ORGANIC BAMBOO LOTION (200ml) picture - 1

ORGANIC BAMBOO LOTION (200ml)

Cod produs: ORBA Brand:

49.99 Lei

Bamboo Lotion dizolvă murdăria, hidratând pielea și materialele textile. 

Disponibilitate: Stoc suficient

ORGANIC BAMBOO LOTION

Bamboo Lotion dizolvă murdăria, hidratând pielea și materialele textile. Extractul natural de bambus ajută la prevenirea deshidratării.

Este recomandată pentru piele netedă, piele întoarsă, materiale textile, inclusiv cele cu membrană funcțională TEX.

Instrucțiuni Utilizare:

Pulverizați loțiunea de la o distanță de cca. 20 cm, menținând recipientul în poziție verticală. Pe pielea netedă se distribuie uniform cu ajutorul unei lavete moi apoi se lasă să acționeze. Murdăria se va dizolva singură. Lustruiți ulterior dacă este necesar. Pe pielea întoarsă și pe materialele textile se distribuie loțiunea uniform cu ajutorul periei pentru textile, se lasă să se usuce apoi se perie.

Nu conține solvenți și propelanți.

Fabricat in Germania

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta