Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
  • Spray impermeabilizant - WATERSTOP CLASSIC (200ml) picture - 1
  • Spray impermeabilizant - WATERSTOP CLASSIC (200ml) picture - 1

Spray impermeabilizant - WATERSTOP CLASSIC (200ml)

Cod produs: WACL Brand:

39.99 Lei

Protecție optimă pentru toate tipurile de piele netedă, piele întoarsă și materiale high-tech. 

Disponibilitate: Stoc suficient

Waterstop Classic

Protecție optimă pentru toate tipurile de piele netedă, piele întoarsă și materiale high-tech. Este recomandat de asemenea pentru Gore-Tex®, Sympatex® și alte materiale cu membrană high-tech. Pulverizați uniform de la o distanță de cca. 30 cm, în mai multe reprize, apoi lăsați să se usuce. Lustruiți pielea netedă. Utilizați regulat pentru a îmbunătăți efectul de protecție.

Atentie: Vaporii pot cauza somnolență si amețeală. Nu inhalați vaporii/ aerosolii. Folosiți doar in spații bine aerisite. Pulverizați doar pentru câteva secunde.

Dăunător pentru organismele acvatice, poate genera efecte adverse pe termen lung în mediul acvatic.

Recipient sub presiune: protejați împotriva razelor solare și nu expuneți la temperaturi mai mari de 50°C.

Nu perforați si nu ardeți, nici măcar după folosire. Nu pulverizați în foc deschis sau pe materiale incandescente.

Nu lăsați la îndemana copiilor.

Fabricat in Germania

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta