Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
 • Ziggy V1 piele - Lime 36-40 EU picture - 1
 • Ziggy V1 piele - Lime 36-40 EU picture - 2
 • Ziggy V1 piele - Lime 36-40 EU picture - 3
 • Ziggy V1 piele - Lime 36-40 EU picture - 4
 • Ziggy V1 piele - Lime 36-40 EU picture - 5
 • Ziggy V1 piele - Lime 36-40 EU picture - 6
 • Ziggy V1 piele - Lime 36-40 EU picture - 1
 • Ziggy V1 piele - Lime 36-40 EU picture - 2
 • Ziggy V1 piele - Lime 36-40 EU picture - 3
 • Ziggy V1 piele - Lime 36-40 EU picture - 4
 • Ziggy V1 piele - Lime 36-40 EU picture - 5
 • Ziggy V1 piele - Lime 36-40 EU picture - 6

Ziggy V1 piele - Lime 36-40 EU

Cod produs: BA4_7 Brand: Tikki

105.00 Lei

150.00 Lei

Piele calitate premium

Branț din burete de latex de 2mm

Căptușeală fără crom pe branț

Talpa cauciuc TPU de 1mm, super rezistentă și flexibilă 

Găurele pentru aerisirea piciorului

Extrem de uşori, cântăresc cca 160 g.

Atenție: Ziggy au un tabel de mărimi diferit, vă rugăm să-l consultați aici. Fiind realizați manual, pot apărea diferențe de mărime de cel mult 2 mm

Ziggy pentru adulți - aceleași încălțări barefoot, de calitate premium, disponibile acum și pe mărimi mai mari. 

Recomandate pentru orice tip de activitate de interior, precum stat în casă, gătit, home office, sport, etc, aceste încălțări se pot purta și ca simpli papuci de casă, doar prin plierea călcâiului. Ziggy sunt confecționați din piele naturală premium, îți oferă confort maxim, te protejează termic, sunt antiderapanți și foarte ușoari.

 

Disponibili pe mărimi între 33 și 40, Ziggy oferă un plus confort și flexibilitate. La fel ca orice model de încălțăminte barefoot, Ziggy au o talpă rezistentă, din cauciuc, de doar 1 mm grosime, care nu te lasă să aluneci, dar care îți oferă un “ground feel” perfect. 

Aceste încălțări au și un burete subțire, de 2 mm, care îți protejează piciorul de contactul cu diferite obiecte rătăcite prin casă, precum piesele de LEGO. Baretele cu scai îți permit reglarea ușoară pe rist jos sau înalt (low or high instep).

Datorită căptușelii Chrome-free de pe branț, poți să porți încălțările Ziggy fără ciorapi sau șosete, pentru o senzație barefoot completă. Nu trebuie să-ți mai faci griji că pielea ta va intra în contact cu microbi, suprafețe neigienizate sau alte aspecte care creează disconfort. 

Poartă încălțările Ziggy așa cum vrei tu - în bucătărie, la sală, la yoga și chiar pe canapea! 

 

Disclaimer: Ziggy sunt realizați din piele naturală fară căptușeală, astfel poate exista un transfer de culoare. 

Meșterul Tikki explică: Ziggy sunt super ușori, perfect flexibili, pot fi duși oriunde fără niciun fel de efort și se încalță/descalță foarte simplu datorită închiderii cu scai. 

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta