Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
  • OUTLET Sandale damă SOUL V2 - Sahara picture - 1
  • OUTLET Sandale damă SOUL V2 - Sahara picture - 2
  • OUTLET Sandale damă SOUL V2 - Sahara picture - 3
  • OUTLET Sandale damă SOUL V2 - Sahara picture - 4
  • OUTLET Sandale damă SOUL V2 - Sahara picture - 1
  • OUTLET Sandale damă SOUL V2 - Sahara picture - 2
  • OUTLET Sandale damă SOUL V2 - Sahara picture - 3
  • OUTLET Sandale damă SOUL V2 - Sahara picture - 4

OUTLET Sandale damă SOUL V2 - Sahara

Cod produs: SF1_54_OUTLET Brand:

296.00 Lei

370.00 Lei

Încălțămintea din categoria OUTLET este perfect funcțională, însă prezintă mici defecte estetice (fie pielea foarte ușor julită, semne mici de adeziv, fie texturi diferite între stâng și drept).

Din drag de vară și de soarele de-afară, am creat sandale pentru lunile în care tot corpul nostru trebuie să respire într-un mod confortabil, armonios și firesc. Când au ieșit sandalele SOUL prima dată din fabrica noastră și au mers în shop, am simțit că meșterii noștri vor ferici multă lume din întreaga lume.

 

Respectă, la fel ca toate încălțările noastre, principiile barefoot, lasă loc suficient pentru picior și gleznă, sunt făcute din materiale moi și prietenoase cu pielea. Ne-am propus să putem merge prin soare la modul cel mai simplu, așa că le-am gândit și ultra-ușoare (au numai 235g).

 

Modelele SOUL vin în multe variante de culori (chiar nu trebuie să te limitezi numai la una dacă nu te poți hotărî, am trecut și noi prin asta), iar în materie de materiale, lista e lungă și prietenoasă: ori din piele fără crom, ori din piele naturală de cea mai bună calitate, ori din material sintetic, ori din piele tăbăcită vegetal (procesul este moștenit de la meșteri de demult și este mai lung, dar e cel mai blând cu mediul și cu pielea ta după - riscul alergiilor este minim-minim spre deloc). Ori au căptușeală fără crom, ori din microfibră respirabilă (ca să se usuce rapid vara și ai mereu piciorul uscat), branțurile sunt ori tăbăcite vegetal, ori din microfibră quick-dry, iar tălpile Vibram Supernewflex de 6mm. Fără "ori" aici, îți promitem că o singură variantă este suficientă pentru plimbări pe material fără urmă de șoc și foarte, foarte comod.

Da, ai și variantă vegană.


CE ÎȚI RECOMANDĂM: alege o mărime cu 0.5cm sau chiar 1cm mai mare decât lungimea piciorului tău. Baretele cu scai te ajută să reglezi perfect sandalele, nu te îngrijora că vor fi apoi prea mari pentru gleznele tale. Tikki s-a gândit la toate.

 

Să le porți cu suflet!

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0.00
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta