Când și-a început parcursul profesional ca paznic, Vasile n-a crezut vreun moment că ulterior va schimba complet meseria. Dar iată-l acum ocupându-se cu marochinăria și lucrând la încălțăminte deja de nouă ani! Așa tind lucrurile să se potrivească pentru toată lumea, el fiind în prezent un adevărat Meșter Tikki care se ocupă de pași importanți în confecționarea încălțămintei noastre dragi.

DJ al atelierului și glumeț de serviciu sunt celelalte funcții pe care Vasile și le ia zilnic în sarcină. Glumele între colegi în timp ce fiecare contribuie la manufacturarea de pantofi barefoot sunt însă destul de frecvent întâlnite aici la Tikki Shoes. „Este un mediu fără stres și unde există grijă pentru angajați”, a spus Vasile.

Împreună cu soția lui, Daniela – despre care ai citit în primul episod al seriei noastre „Fă cunoștință cu Meșterii Tikki” – cei doi sunt parte din marea familie Tikki Shoes despre care poți afla mai multe din aceste episoade și din cele următoare. Astea fiind spuse, ne „vedem” data viitoare când vom cunoaște un alt meșter în orașul care ne este casă, Timișoara.