Fă cunoștință cu Meșterii Tikki (Ep. 5)

Astăzi, după cum am spus în episodul trecut, avem pregătită o surpriză, în persoana colegului nostru Cristi. El este nu doar contagios de vesel, dar are și un mare-mare secret pe care îl știe toată lumea de aici de la Tikki Shoes – și, în general, toate persoanele din viața lui. Ca să facem secretul și mai mare, acum îl împrăștiem în lumea întreagă! Când concentrația de ioni pozitivi din aer este potrivită, Cristi se transformă instantaneu în clovnul Caramel: 

Chiar dacă cei doi pot fi uneori în dezacord pe anumite subiecte, când vine vorba despre a face parte din familia Tikki Shoes opinia colectivă este una foarte bună: „Îmi place foarte mult atmosfera aici, iar oamenii sunt de nota 10. Suntem mai mult decât colegi, suntem prieteni! Mă simt foarte confortabil aici”, au spus Cristi și Caramel în același timp.

Cristi va face în curând 31 de ani, în timp ce Caramel și-a făcut prima apariție acum 14 ani. Pentru primii șapte ani de clovn, despre care știm cu toții că sunt ca niște ani normali dar cu mult mai multe clovnerii, a fost entertainer la un loc de joacă pentru copii din orașul său natal. Când Cristi s-a decis că se va muta la Timișoara pentru a-și continua studiile universitare, Caramel l-a însoțit și s-a angajat ca educator la o grădiniță privată din oraș. A mai fost adesea văzut și prin centru, unde colabora cu diferiți alți entertaineri făcând animăluțe din baloane, pictură pe față și mult pozne în general.

Ce l-a adus pe Caramel în lumea celor care manufacturează încălțăminte barefoot este norocul pur. În timp ce își căuta un job mai bun, Cristi a dat peste unul din anunțurile noastre online de angajare, a aplicat, a trecut de interviu și a intrat în familia Tikki Shoes. Cum cea de-a doua lui personalitate îl urmărește peste tot, Caramel își mai face din când în când apariția și la atelier, dar mai ales la evenimente private, cum ar fi zilele de naștere, pe care le animează în weekend. În afară de a fi entertainer, Cristi iubește să citească, să-și plimbe câinele și să călătorească pentru a descoperi locuri și oameni noi. Acum a venit momentul să spunem „La revedere!”, dar numai până data viitoare, când vei cunoaște un nou Meșter Tikki.      

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș