Sunt foarte multe de spus despre colega noastră Lia, dar vom scrie altă dată romanul în întregime ca să păstrăm în același timp atenția ta și proporțiile unei scurte postări pe blog. Unul dintre cei mai ‘vechi’ Meșteri Tikki, ea colaborează la crearea design-ului pentru încălțămintea noastră dragă de mai bine de zece ani.


Lia are acel ceva special care îi face pe copii și pe adulți deopotrivă să iubească detaliile creative pe care le adaugă încălțămintei. Asta deoarece creativitatea e unul din aspectele ei definitorii. A cultivat-o și singură, și cu ajutorul profesorilor de la liceu și facultate, ambele din Timișoara și amândouă de Artă.


„Am învățat foarte multe lucruri aici la Tikki Shoes, totul e interesant. E un altfel de univers față de atelierul meu, cu alte materiale. Pe scurt, când e vorba de pantofi barefoot de calitate, forma urmează funcțiunii fiindcă nimeni nu se va plânge vreodată că îl deranjează cum i se potrivesc jucăriile de pluș”, ne-a spus Lia. „Eu m-am concentrat dintotdeauna pe partea estetică a lucrurilor, iar în această echipă mă impresionează atenția pentru detaliile funcționale și sănătoase ale încălțămintei barefoot”, a completat ea.

Fiindcă are puteri magice, Lia poate în orice moment să facă să apară o pisică, un cățel, bursuc, vulpe, licurici, unicorn, yeti, alege tu ce. Și cu siguranță va fi cea mai simpatică pufoșenie posibilă. Nu ne crezi pe cuvânt? Păăăăi, atunci să lăsăm asta AICI...