Dragi clienți, vă anunțăm că Meșterii Tikki sunt în vacanță în data de 01.06.2020/Dear customers, on the 1st of June the Tikki Crafters are on holiday.

Fă cunoștință cu Meșterii Tikki

După ce a lucrat 15 ani în fabrici obișnuite din industria de încălțăminte, Daniela își folosește acum expertiza pentru a manufactura pantofi barefoot. La 39 de ani, ea este acum o parte importantă în realizarea încălțămintei noastre dragi. Înainte să devină Meșter Tikki, Daniela a absolvit mai întâi un liceu profesional, unde a practicat producerea de îmbrăcăminte. Mutarea în îndustria de încălțăminte și ulterior în echipa noastră a fost, potrivit ei, o alegere inspirată.

„Sunt acasă. Sincer vă spun, mă simt bine în fiecare zi aici la Tikki, mai ales datorită tuturor acestor colegi minunați”, a spus Daniela, însoțind cuvintele cu unul dintre zâmbetele ei ‘marcă înregistrată‘, vesel și puțin timid în același timp. În următorul nostru mini-interviu, îți vom face cunoștință cu un alt Meșter Tikki, care se întâmplă să fie nimeni altul decât soțul Danielei. Ți-am spus că Tikki Shoes e o mare familie! Pe data viitoare!

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș