Dragi prieteni, pentru că primim de multe ori întrebări similare, ne-am gândit să oferim cele mai interesante și căutate informații într-o mini-rubrică de știri.

Sperăm să fie de folos, iar dacă are succes o vom repeta.

 

Cum întrebările despre stoc ne sunt adresate cel mai des, iată noutățile:

 

    • modelele din Colecția CLASSIC vor fi discontinuate, și înlocuite cu gama NIDO. Mai avem cca 2000 de prechi de sandale CLASSIC în producție, le vom pune pe stoc pe măsură ce le finalizăm, însă ulterior stocurile epuizate nu vor mai fi refăcute.
    • săndăluțele NIDO sunt aproape de lansare și vor deveni disponibile de săptămâna viitoare (4-8 Mai)
    • un nou model de sandale deschise pentru copii, cu mărimi între 27-35 EU va fi online în Iunie
    • Aranya și sandalele de damă nu vor mai putea fi produse pentru acest sezon (nu reușim să aducem în timp util materialele din Italia)
    • modelele Beetle și Aster vor fi din nou disponibile la timp pentru sezonul de toamnă
    • vom lansa în iunie o colecție similară cu Aster, dar complet vegană, cu imprimeuri textile foarte funky și căptușeală din bumbac organic, abia așteptăm! :)
    • vom realiza din nou, la comandă, sandalele MOSS pentru bărbați

 

IMPORTANT: în perioada restricțiilor internaționale nu vom mai putea face livrări în Elveția, Norvegia și în afara Europei - există întârzieri foarte mari la expedițiile făcute prin Poșta Internațională Română.

 

Vă mulțumim tuturor pentru că sunteți înțelegători în această perioadă dificilă în care mai pot apărea întârzieri. Noi, Meșterii Tikki, suntem în continuare la dispoziția voastră pentru comenzi și lucrăm ca întotdeauna, indiferent de probleme.

 

Rămâi în siguranță, pentru tine, pentru cei dragi, pentru noi toți.