Confidențialitate

SC MINI MONDO SRL, cu sediul in Str. Ion Monoran Nr.8, Timișoara, Timiș, înscrisă în Registrul Comertului sub numărul J35/4354/2007, având CIF 22810326, email: info@tikki.ro, tel. +40.736.618.108, și cu punct de lucru în Timișoara, Calea Stan Vidrighin nr.14 A, et. I, (în clădirea Încălțămintea SA), reprezentat prin administrator dl. Mihanța Adrian, vă respectă viața privată și garantează confidențialitatea datelor clienților.

Societatea colectează, stochează și utilizează datele dvs. cu caracter personal-nume, prenume, adresă email, telefon, adresă de facturare sau livrare- doar în conformitate cu legislația în vigoare, în conformitate cu politica de confidențialitate, politica de utilizare a cookie-urilor, termenii și condițiile, pe care vă rugăm să le analizați pentru a vă asigura că sunteți de acord cu acestea

Prin înregistrarea ca utilizator al site-ului sau prin plasarea unei comenzi, cunoscând prevederile Legii nr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, a Regulamentului european nr. 679/27.04.2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date aplicabil din 25.05.2018, vă exprimați în mod expres și neechivoc, consimțământul ca datele dvs. cu caracter personal să fie prelucrate și folosite în scopul pentru care au fost cerute: pentru a gestiona înregistrarea dvs. ca utilizator al contului de pe site, pentru a vă oferi acces la diferite servicii disponibile dvs. în calitate de utilizator al contului de pe site,( privind evoluția și starea comenzilor, evaluarea produselor și serviciilor oferite, evidența facturilor și a certificatelor de garanție aferente produselor livrate), pentru stabilirea contactului cu clienții (prin email, telefon, SMS, sau alte forme echivalente de comunicare electronică pentru a va transmite răspunsurile la solicitările dvs., etc.), pentru prelucrarea comenzilor și executarea contractului de vânzare în care dvs. sunteți parte având ca obiect produsele achiziționate de pe site, pentru participarea la concursuri, promoții, transmiterea de comunicări electronice non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, etc.), transmiterea de oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind produsele Tikki Sheos.

Aveți dreptul de a vă retrage în orice moment consimţământul. Retragerea consimţământului nu afectează legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimţământului înainte de retragerea acestuia.

Dacă ne furnizați datele personale ale unor terți, sunteți singurul responsabil pentru informarea acestora și obținerea consimțământului lor pentru procesarea datelor personale, în conformitate cu politica de confidențialitate a site-ului și cea privind cookie-urile.

Datele vor fi prelucrate doar atât timp cât acestea sunt necesare îndeplinirii scopurilor pentru care au fost cerute, cu asigurarea unor măsuri corespunzătoare de protejare a acestora, după care se va proceda la distrugerea acestora, atunci când nu mai este necesară păstrarea datelor pentru îndeplinirea unei obligații legale (de ex. păstrarea evidenței contabile pe o perioadă de timp determinată de lege).

În calitate de utilizator/cumpărătorul aveți dreptul de acces la date, dreptul de a cere rectificarea datelor inexacte care vă privesc sau de a solicita ştergerea acestora (drept de intervenție asupra datelor) sau dreptul la restricţionarea prelucrării, dreptul de a vă opune prelucrării (drept de opoziție), dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a depune o plângere în faţa unei autorităţi de supraveghere, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa justiției.

Pentru exercitarea acestor drepturi vă puteți adresa cu o cerere scrisă transmisă pe email la adresa info@tikki.ro, sau la sediul social. Dacă este necesar, vă putem solicita o copie după buletin, paşaport sau un alt document valid care să facă dovada identităţii dvs.
Utilizatorul garantează că datele personale furnizate sunt adevărate și corecte şi se angajează să notifice orice schimbare sau modificare a acestora.

Informațiile solicitate în cazul plăților online intră sub incidența condițiilor de utilizare a procesatorilor de plăți, iar www.tikki.ro nu va solicita și nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastră. 
Daca aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de confidențialitate, nu ezitați să ne contactați pe adresa de email info@tikki.ro

 

  Produsul a fost adăugat în coș