Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
 • Sandale barefoot Aranya - Blue Ice picture - 1
 • Sandale barefoot Aranya - Blue Ice picture - 2
 • Sandale barefoot Aranya - Blue Ice picture - 3
 • Sandale barefoot Aranya - Blue Ice picture - 4
 • Sandale barefoot Aranya - Blue Ice picture - 5
 • Sandale barefoot Aranya - Blue Ice picture - 6
 • Sandale barefoot Aranya - Blue Ice picture - 1
 • Sandale barefoot Aranya - Blue Ice picture - 2
 • Sandale barefoot Aranya - Blue Ice picture - 3
 • Sandale barefoot Aranya - Blue Ice picture - 4
 • Sandale barefoot Aranya - Blue Ice picture - 5
 • Sandale barefoot Aranya - Blue Ice picture - 6

Sandale barefoot Aranya - Blue Ice

Cod produs: SC1_64 Brand: Tikki

De la 250.00 Lei

Piele calitate premium

Căptușeală din piele fără Crom

Branțuri din piele tabacită vegetal

Talpă flexibilă din Vibram de 4mm

Extrem de uşori, cântăresc cca 150g.

Tabel de mărimi disponibil aici

Colecția de sandale barefoot Aranya a fost gândită și cu scop funcțional, și estetic. Sandalele sunt realizate din piele premium și sunt disponibile în modele variate, pentru toate gusturile și ocaziile. Forma anatomică încurajează dezvoltarea sănătoasă a piciorului. Perechile de Aranya sunt potrivite pentru toate tipurile de picior, cu arcada căzută sau ridicată și pentru toate tipurile de glezne, fie ele mai subțiri sau mai groase.

 

Tălpile sunt subțiri și flexibile pentru ca cei mici să simtă complet solul sub picioare în timpul explorării. Acest input senzorial ajută la îmbunătățirea echilibrului, coordonării și conștientizării spațiale. Sandalele Aranya sunt concepute pentru a imita la perfecție mersul barefoot (desculț), esențial pentru dezvoltarea și alinierea naturală a oaselor și mușchilor picioarelor de la cele mai fragede vârste. Nu restricționează degetele de la picioare sau forma naturală a acestora, permițând libertate totală în mișcare și sănătate în creștere. 

 

Aerisite și confortabile, ideale pentru cele mai călduroase zile ale verii. Fiecare pereche este creată atent de echipa noastră de meșteri și respectă toate standardele UE. Angajamentul Tikki/Lang.S pentru excelență este întărit de experiența vastă a echipei în fabricarea încălțămintei și dedicarea sa pentru crearea unor produse frumoase, sustenabile și durabile, create numai din materiale de calitate superioară.

 

 

 

ARANYA BLUE ICE: materiale și detalii

 

Exterior: albastru vibrant/turcoaz, din piele Nappa de înaltă calitate; cu textură moale și durabilitate excepțională, pielea face ca sandalele să fie confortabile și potrivite pentru purtarea zilnică, pentru timp îndelungat.

 

Căptușeală: Chrome-Free (fără crom); acest tip de căptușeală ecologică este mai sigură pentru pielea copiilor, reducând riscul reacțiilor alergice și mai prietenoasă cu mediul.

 

Branțuri: din piele tăbăcită vegetal, procedeu ecologic; pielea este tratată cu materiale naturale, proces care scade riscul de iritații ale pielii comparativ cu pielea tăbăcită chimic.

 

Tălpi: 4mm, flexibile, Vibram; tălpile Vibram sunt cunoscute pentru aderență și rezistența lor excelentă la abraziuni, sporind siguranța prin reducerea riscului de alunecare. Grosimea de 4mm a tălpii asigură flexibilitate maximă și creează senzația de mers desculț.

 

Extrem de ușoare, sandalele Aranya Blue Ice cântăresc aproximativ 150g. Greutatea mică a perechii reduce efortul picioarelor, făcând-o perfectă pentru utilizare prelungită și joacă pe mai toate suprafețele. 

 

Creează-le copiilor tăi toate condițiile să se miște liber și neîngrădit toată vară. Alege o pereche de sandale Aranya Blue Ice dacă vrei să le colorezi și mai tare bucuriile din zi. 

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta