Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
 • Ghete Chelsea barefoot LUNA - Camel picture - 1
 • Ghete Chelsea barefoot LUNA - Camel picture - 2
 • Ghete Chelsea barefoot LUNA - Camel picture - 3
 • Ghete Chelsea barefoot LUNA - Camel picture - 4
 • Ghete Chelsea barefoot LUNA - Camel picture - 5
 • Ghete Chelsea barefoot LUNA - Camel picture - 6
 • Ghete Chelsea barefoot LUNA - Camel picture - 7
 • Ghete Chelsea barefoot LUNA - Camel picture - 8
 • Ghete Chelsea barefoot LUNA - Camel picture - 9
 • Ghete Chelsea barefoot LUNA - Camel picture - 10
 • Ghete Chelsea barefoot LUNA - Camel picture - 1
 • Ghete Chelsea barefoot LUNA - Camel picture - 2
 • Ghete Chelsea barefoot LUNA - Camel picture - 3
 • Ghete Chelsea barefoot LUNA - Camel picture - 4
 • Ghete Chelsea barefoot LUNA - Camel picture - 5
 • Ghete Chelsea barefoot LUNA - Camel picture - 6
 • Ghete Chelsea barefoot LUNA - Camel picture - 7
 • Ghete Chelsea barefoot LUNA - Camel picture - 8
 • Ghete Chelsea barefoot LUNA - Camel picture - 9
 • Ghete Chelsea barefoot LUNA - Camel picture - 10

Ghete Chelsea barefoot LUNA - Camel

Cod produs: GA8_2 Brand: LANG.S

588.00 Lei

Fețe din piele premium cerată de capră, fără Crom
Căptușeală moale, din piele de oaie fără Crom.
Branțuri detașabile de 2mm, realizate din fibre naturale de cânepă 
Tălpi de 6mm din cauciuc flexibil

Listen closely. 

 

Lang.s - Language of the Soil este pasul următor în călătoria Tikki Shoes.

 

 

 

Un design atemporal și versatil: este ușor să asortezi ghetele barefoot Chelsea LUNA la multe ținute și ocazii. Alegi un look boho chic, cu rochii fluide? Perfect. Alegi să dai o notă casual unei ținute business? Perfect. Își demonstrează cu ușurință versatilitatea de-a lungul tuturor sezoanelor și prin mai toate garderobele. O experiență sănătoasă și naturală de mers: ghetele combină stilul, sustenabilitatea și confortul; sunt încă un angajament al Lang.S față de sănătatea ta (create pentru a te apropia cât mai mult de mersul natural) și a planetei, prin evitarea substanțelor toxice în toate materialele pe care le utilizăm:

 

Exterior: din piele cerată de capră, fără Crom, de calitate superioară (ceruirea face pielea rezistentă la zgârieturi și îi conferă materialului culoare vie și strălucire).

 

Căptușeală: durabilă, moale, fără metale grele, căptușeală din piele de oaie fără Crom.

 

Tălpi: de 6mm din cauciuc flexibil - echilibrul perfect dintre protecție și feedback senzorial. Încurajează mișcarea naturală a piciorului și alinierea acestuia, oferind beneficii incontestabile precum o postură mai bună și reducerea tensiunii în picioare. 

 

*

 

Ne păstrăm promisiunea față de sustenabilitate, atenție față de om și mediu, față de o creștere sănătoasă și o viață trăită conștient, ancorați tot ceea ce ne înconjoară. Totodată, noua identitate înseamnă și o evoluție în procesele noastre de manufactură. În noile colecții Lang.s, colaborăm cu o echipă talentată de maeștri din Portugalia. Astfel, expertiza recunoscută a meșterilor români este combinată cu cea a portughezilor pentru a duce noile perechi de încălțăminte barefoot la un nou nivel. 

 

 

MĂRIME EU LUNGIME INTERIOARĂ
LĂȚIME INTERIOARĂ
36 24 9.2
37 24.6 9.4
38 25.4 9.6
39 26.2 9.8
40 26.9 9.9
41 27.4 10
42 28 10.1
43 28.6 10.2
44 29.6 10.3
45 30 10.4

Comparație cu Tikki: ghetele LANG.S LUNA sunt doar cu puțin mai late decât pantofii pentru adulți Tikki, dar au mult mai mult volum peste degete, și senzația generală va fi de confort maxim. Îi recomandăm pentru picioare de lățime medie.

Sfat de întreținere: Curățați ghetele numai cu produse specializate de îngrijire a pielii. Prelungiți strălucirea și culoarea pielii ceruind-o din când în când, cu ceară specială de încălțăminte.

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta