Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
  • Semi-ghete MOON - Fairy 30-39 EU picture - 1
  • Semi-ghete MOON - Fairy 30-39 EU picture - 2
  • Semi-ghete MOON - Fairy 30-39 EU picture - 3
  • Semi-ghete MOON - Fairy 30-39 EU picture - 4
  • Semi-ghete MOON - Fairy 30-39 EU picture - 5
  • Semi-ghete MOON - Fairy 30-39 EU picture - 1
  • Semi-ghete MOON - Fairy 30-39 EU picture - 2
  • Semi-ghete MOON - Fairy 30-39 EU picture - 3
  • Semi-ghete MOON - Fairy 30-39 EU picture - 4
  • Semi-ghete MOON - Fairy 30-39 EU picture - 5

Semi-ghete MOON - Fairy 30-39 EU

Cod produs: GA4_1 Brand: Tikki

320.00 Lei

Fețe din piele nappa premium

Căptușeală fără crom

Talpa 'Oxygen', din cauciuc natural de 3mm

Extrem de uşori, cântăresc cca 220g.

Atenție: Ghetele Moon au un tabel de mărimi diferit, vă rugăm să-l consultați aici

 

Suntem bucuroși să vă prezentăm noua colecție de toamnă MOON! Cu toate avantajele unei perechi de încălțări Barefoot: flexibilitate maximă, spațiu optim pentru degete, concepute pentru forma naturală a picioarelor, asigurând musculaturii o dezvoltare optimă. Ghetele MOON vin și cu îmbunătățiri speciale: piele nappa premium, culori frumoase de toamnă, sistem de prindere cu velcro, iar la interior au binecunoscuta noastră căptușeală din piele fără Crom.

 

Potrivite atât pentru gleznele subțiri, cât și pentru cele dolofane, ghetele MOON se încalță ușor și se adaptează perfect picioarelor cu rist jos sau cu unul mai înalt. Ca întotdeauna, noi, Meșterii Tikki, am ales să folosim materiale naturale sănătoase, căptușeala de piele, fără Crom, asigurând protecția picioarelor micuțului dvs.

 

Noua talpă "Oxygen" din cauciuc de 3mm oferă o stabilitate optimă, precum și siguranță, prevenind alunecarea.

La Tikki Shoes petrecem întotdeauna cât mai mult timp posibil pentru cercetare și dezvoltare, pentru a garanta cele mai bune rezultate și a ne conforma cerințelor dumneavoastră. Ca atare, greutatea ghetelor MOON este aproape insesizabilă pentru copil, iar cei mai importanți pași ai copilăriei se vor simți ca o plimbare pe lună.

 

Gravitație minimă, distracție maximă!

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta