Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
  • Ghete barefoot BEETLE - Bordeaux 24-29 EU picture - 1
  • Ghete barefoot BEETLE - Bordeaux 24-29 EU picture - 2
  • Ghete barefoot BEETLE - Bordeaux 24-29 EU picture - 3
  • Ghete barefoot BEETLE - Bordeaux 24-29 EU picture - 4
  • Ghete barefoot BEETLE - Bordeaux 24-29 EU picture - 1
  • Ghete barefoot BEETLE - Bordeaux 24-29 EU picture - 2
  • Ghete barefoot BEETLE - Bordeaux 24-29 EU picture - 3
  • Ghete barefoot BEETLE - Bordeaux 24-29 EU picture - 4

Ghete barefoot BEETLE - Bordeaux 24-29 EU

Cod produs: GC2_19 Brand: Tikki

224.25 Lei

345.00 Lei

Velur rezistent la apă

Căptușeală din lână de oaie

Branț din fetru (lână 100%) de 2mm

Talpa 'Oxygen', din cauciuc natural de 3mm

Extrem de uşori, cântăresc cca 320g.

Atenție: Ghetele Beetle au un tabel de mărimi diferit, vă rugăm sa-l consultați aici

Ghetele de iarnă Beetle se prezintă cu toate beneficiile unor încălțări BAREFOOT: flexibilitate, spațiu optim pentru degete, o formă anatomică, talpă stilizată, flexibilitate, cele mai bune materiale și în plus...piele velur water-repellent (Atenție! nu este waterproof) pentru a rezista plimbărilor prin ploaie sau zăpadă, iar la interior au lână naturală de oaie, călduroasă.

 

Fiecare poveste de succes începe cu un micuț pas. Aruncă doar o privire la un Beetle (gândăcel, eng.), inspirația noastră din natură pentru cele mai noi ghete de piele Tikki Shoes. E așa de ușor să alegi unul pe care să îl iubești fiindcă la fiecare patru ființe de pe Pământ, a cincea e un Beetle. Da, ai citit corect. Am numit, așadar, cu mândrie noile ghete pentru copii Beetle după extraordinarii gândăcei. E o responsabilitate mare să compari ceva cu cel mai important organism de pe planetă. Dar e și absolut special să te ridici la nivelul atât de înalt de rezistență, utilitate, versatilitate și drăgălășenie al unui Beetle. A fost nevoie de o foarte lungă perioadă de cercetare și dezvoltare pentru a ne asigura că acest model de încălțăminte pentru copii își onorează inspirația și încrederea ta de a îl alege.

 

În concordanță cu esența conceptului de încălțăminte de calitate Tikki Shoes, cizmele pentru copii Beetle sunt gândite atât pentru confort cât și pentru sănătate. Prin introducerea tălpilor din cauciuc natural, încălțămintea noastră dragă atinge încă un nivel în căutarea unei dezvoltări cât mai armonioase a celor mai iubite piciorușe.

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta