Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
 • Semi-ghete barefoot MARBLE - Pink picture - 1
 • Semi-ghete barefoot MARBLE - Pink picture - 2
 • Semi-ghete barefoot MARBLE - Pink picture - 3
 • Semi-ghete barefoot MARBLE - Pink picture - 4
 • Semi-ghete barefoot MARBLE - Pink picture - 5
 • Semi-ghete barefoot MARBLE - Pink picture - 6
 • Semi-ghete barefoot MARBLE - Pink picture - 7
 • Semi-ghete barefoot MARBLE - Pink picture - 8
 • Semi-ghete barefoot MARBLE - Pink picture - 1
 • Semi-ghete barefoot MARBLE - Pink picture - 2
 • Semi-ghete barefoot MARBLE - Pink picture - 3
 • Semi-ghete barefoot MARBLE - Pink picture - 4
 • Semi-ghete barefoot MARBLE - Pink picture - 5
 • Semi-ghete barefoot MARBLE - Pink picture - 6
 • Semi-ghete barefoot MARBLE - Pink picture - 7
 • Semi-ghete barefoot MARBLE - Pink picture - 8

Semi-ghete barefoot MARBLE - Pink

Cod produs: GA8_10 Brand: LANG.S

336.00 Lei

Fețe din piele premium cerată de capră, fără Crom
Căptușeală moale, din piele de oaie fără Crom.
Branțuri detașabile de 2mm, realizate din fibre naturale de cânepă 
Tălpi de 3mm din cauciuc TR

Lang.s - Language of the Soil este pasul următor în călătoria Tikki Shoes.

Listen closely. 

 

Semi ghetele MARBLE au fost create pentru TOATE SEZOANELE. Sunt ușor de încălțat și suficient de versatile pentru a se potrivi oricărei forme de picior datorită sistemului de închidere. Odată șiretul ajustat, ghetele pot fi ușor încălțate folosind doar fermoarul. Pielea de capră cerată a fost aleasă special pentru a rezista zgârieturilor din multele aventuri ale copilăriei, asigurând încălțămintei o durabilitate mai mare în timp.

 

Talpa de 3mm este fabricată din Cauciuc Termoplastic, moale și flexibil, amestecat cu resturi reciclate de plută. Combinația de materiale creează o senzație excelentă de contact cu solul și conferă aderență ridicată.

 

Designul este profund înrădăcinat în beneficiile și principiile încălțămintei de tip barefoot, deosebit de importantă pentru primii pași. Imitând senzația naturală a mersului desculț, ghetele MARBLE sprijină dezvoltarea sănătoasă a picioarelor mici, promovând un echilibru mai bun, postură și creștere naturală a piciorului.

 

Ne păstrăm promisiunea față de sustenabilitate, atenție față de om și mediu, față de o creștere sănătoasă și o viață trăită conștient, ancorați tot ceea ce ne înconjoară. Totodată, noua identitate înseamnă și o evoluție în procesele noastre de manufactură. În noile colecții Lang.s, colaborăm cu o echipă talentată de maeștri din Portugalia. Astfel, expertiza recunoscută a meșterilor români este combinată cu cea a portughezilor pentru a duce noile perechi de încălțăminte barefoot la un nou nivel. 

 

 

MĂRIME EU LUNGIME INTERIOARĂ LĂȚIME (Talpă)
19 12.4 6
20 13 6.1
21 13.6 6.3
22 14.4 6.5
23 15 6.7

 

Comparație cu Tikki: pantofii LANG.S Marble sunt similari ca lungime și lățime cu pantofii Tikki Harlequin. Îi recomandăm pentru picioare de lățime medie.

Sfat de întreținere: Curățați pantofii numai cu produse specializate de îngrijire a pielii. Prelungiți strălucirea și culoarea pielii ceruind-o din când în când, cu ceară specială de încălțăminte.

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta