Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
 • OUTLET Sneakers vegani MESH - Dark picture - 1
 • OUTLET Sneakers vegani MESH - Dark picture - 2
 • OUTLET Sneakers vegani MESH - Dark picture - 3
 • OUTLET Sneakers vegani MESH - Dark picture - 4
 • OUTLET Sneakers vegani MESH - Dark picture - 5
 • OUTLET Sneakers vegani MESH - Dark picture - 6
 • OUTLET Sneakers vegani MESH - Dark picture - 1
 • OUTLET Sneakers vegani MESH - Dark picture - 2
 • OUTLET Sneakers vegani MESH - Dark picture - 3
 • OUTLET Sneakers vegani MESH - Dark picture - 4
 • OUTLET Sneakers vegani MESH - Dark picture - 5
 • OUTLET Sneakers vegani MESH - Dark picture - 6

OUTLET Sneakers vegani MESH - Dark

Cod produs: PAD4_1_OUTLET Brand: Tikki

302.40 Lei

378.00 Lei

Mesh reciclat, cu aerisire

Căptușeală Dermodry Coolmax

Branț ne-detașabil cu burete latex de 2mm

Talpa 'Oxygen', din cauciuc natural de 3mm

Extrem de uşori, cântăresc cca 400g

Tabel de mărimi disponibil aici

MESH SNEAKERS: respirabili, cu uscare rapidă

 

Încălțămintea din categoria OUTLET este perfect funcțională, însă prezintă mici defecte estetice (fie pielea foarte ușor julită, semne mici de adeziv, fie texturi diferite între stâng și drept).

 

Vegani, confecționați din MESH reciclat (= zero deșeuri) și respirabili, sneakerșii MESH vă mențin picioarele uscate pe tot parcursul zilei, indiferent de planurile pe care le are soarele pentru noi în perioada care vine.

Căptușeala este 100% PES, o țesătură care accelerează absorbția umezelii. De aceea, picioarele rămân mereu uscate în timp ce mergi, mergi și... mergi. Branțurile sunt ultra-moi, cu o înălțime de 2mm, nedetașabile, din țesătură Dermodry Coolmax.

 

Concepuți pentru picioare înguste sau medii, MESHii alungă oboseala pentru că sunt extrem de confortabili, anulează supărările legate de spălarea/curățarea încălțămintei fiindcă sunt, de asemenea, complet lavabili

 

ÎN PLUS: faci încă un bine mediului. Sneakerșii MESH produc zero deșeuri. Folosim 100% din materialele tăiate în produsul final.

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta