Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
 • Pantofi vegani BLISS - OLIVE picture - 1
 • Pantofi vegani BLISS - OLIVE picture - 2
 • Pantofi vegani BLISS - OLIVE picture - 3
 • Pantofi vegani BLISS - OLIVE picture - 4
 • Pantofi vegani BLISS - OLIVE picture - 5
 • Pantofi vegani BLISS - OLIVE picture - 6
 • Pantofi vegani BLISS - OLIVE picture - 7
 • Pantofi vegani BLISS - OLIVE picture - 8
 • Pantofi vegani BLISS - OLIVE picture - 1
 • Pantofi vegani BLISS - OLIVE picture - 2
 • Pantofi vegani BLISS - OLIVE picture - 3
 • Pantofi vegani BLISS - OLIVE picture - 4
 • Pantofi vegani BLISS - OLIVE picture - 5
 • Pantofi vegani BLISS - OLIVE picture - 6
 • Pantofi vegani BLISS - OLIVE picture - 7
 • Pantofi vegani BLISS - OLIVE picture - 8

Pantofi vegani BLISS - OLIVE

Cod produs: PAD1_5 Brand: Tikki

378.00 Lei

Bumbac organic

Căptușeală din bambus

Branț detașabil cu burete latex de 2mm

Talpa 'Oxygen', din cauciuc natural de 3mm

Extrem de uşori, cântăresc cca 450g

Tabel de mărimi disponibil aici

Pentru meșterii Tikki, design-ul de calitate este esențial. Din acest motiv, au lucrat aproape un an la dezvoltarea noilor colecții de pantofi sport, pe care să-i puteți purta cu (aproape) orice ținută de primăvară- vară.

Așa a apărut Bliss, prima noastră colecție de teniși textili cu șireturi, pentru cei care apreciază încălțămintea barefoot.

La Tikki, ne ghidăm după principiul că materialele de calitate superioară lasă pielea să respire și fac încălțămintea mult mai comodă. Noile modele Bliss sunt confecționate din bumbac organic certificat GOTS, iar căptușeala, ne bucurăm să vă anunțăm, este din bambus de înaltă calitate, din Asia de Est. Iată de ce ne place:

-       Textura încrucișată a bambusului creează deschideri microscopice în fibră, garantând o absorbție excepțională a umidității;

-       Senzația de moale asigură confort mărit la purtare;

-       Bambusul e cea mai ușoară fibră naturală, fiind recunoscut și pentru faptul că planta are un ciclu mai scurt de creștere decât al lemnului din care se extrag viscoza sau rayon-ul.

Toate modelele noastre de încălțăminte barefoot au bot lat, care le permite degetelor de la picioare să stea răsfirate și să își îndeplinească, astfel, funcția de stabilizare a întregului corp. Talpa este perfect plată și flexibilă, ceea ce contribuie la menținerea piciorului într-o poziție naturală, neutră.

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta