Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
 • Sneakers barefoot OXY - LEOPARD picture - 1
 • Sneakers barefoot OXY - LEOPARD picture - 2
 • Sneakers barefoot OXY - LEOPARD picture - 3
 • Sneakers barefoot OXY - LEOPARD picture - 4
 • Sneakers barefoot OXY - LEOPARD picture - 5
 • Sneakers barefoot OXY - LEOPARD picture - 6
 • Sneakers barefoot OXY - LEOPARD picture - 7
 • Sneakers barefoot OXY - LEOPARD picture - 1
 • Sneakers barefoot OXY - LEOPARD picture - 2
 • Sneakers barefoot OXY - LEOPARD picture - 3
 • Sneakers barefoot OXY - LEOPARD picture - 4
 • Sneakers barefoot OXY - LEOPARD picture - 5
 • Sneakers barefoot OXY - LEOPARD picture - 6
 • Sneakers barefoot OXY - LEOPARD picture - 7

Sneakers barefoot OXY - LEOPARD

Cod produs: PAD3_4 Brand: Tikki

483.00 Lei

Piele Chrome Free (fără crom)

Căptușeală din piele fără crom

Branț detașabil cu burete latex de 2mm

Talpa 'Oxygen', din cauciuc natural de 3mm

Extrem de uşori, cântăresc cca 450g

Tabel de mărimi disponibil aici

Pantofi sport cu design modern și cu toate avantajele specifice conceptului barefoot. La asta s-au gândit meșterii Tikki când au creat colecția OXY.

Noile modele sunt confecționate din piele fără crom, moale, și au căptușeală din piele fără crom, putând fi purtate chiar și în lunile mai reci.  

Toate modelele noastre de încălțăminte barefoot au bot lat, care le permite degetelor de la picioare să stea răsfirate și să își îndeplinească, astfel, funcția de stabilizare a întregului corp. Talpa este perfect plată și flexibilă, ceea ce contribuie la menținerea piciorului într-o poziție naturală, neutră.

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta