Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
 • Pantofi barefoot HARLEQUIN – Smoke picture - 1
 • Pantofi barefoot HARLEQUIN – Smoke picture - 2
 • Pantofi barefoot HARLEQUIN – Smoke picture - 3
 • Pantofi barefoot HARLEQUIN – Smoke picture - 4
 • Pantofi barefoot HARLEQUIN – Smoke picture - 5
 • Pantofi barefoot HARLEQUIN – Smoke picture - 6
 • Pantofi barefoot HARLEQUIN – Smoke picture - 7
 • Pantofi barefoot HARLEQUIN – Smoke picture - 1
 • Pantofi barefoot HARLEQUIN – Smoke picture - 2
 • Pantofi barefoot HARLEQUIN – Smoke picture - 3
 • Pantofi barefoot HARLEQUIN – Smoke picture - 4
 • Pantofi barefoot HARLEQUIN – Smoke picture - 5
 • Pantofi barefoot HARLEQUIN – Smoke picture - 6
 • Pantofi barefoot HARLEQUIN – Smoke picture - 7

Pantofi barefoot HARLEQUIN – Smoke

Cod produs: PB3_48 Brand: Tikki

De la 290.00 Lei

Fețe din piele velur

Căptușeală din piele fără Crom

Branț nedetașabil din burete latex de 2mm

Talpa 'Oxygen', din cauciuc natural de 3mm

Extrem de uşori, cântăresc cca 245g

Tabel de mărimi disponibil aici

Pură distracție

Harlequin este un model de încălțăminte cu toate avantajele specifice conceptului barefoot. A fost numit așa pentru a reflecta bucuria copilăriei, culorile ei vii și pură distracție! Adaptat pentru orice activitate care îi amuză și îi ajută să se dezvolte pe cei mici, pantofii pot fi purtați pe piciorul gol în zilele mai călduroase, iar în cele mai răcoroase de primăvară sau toamnă – cu șosete.

Meșterii Tikki® au adus modelul Harlequin mai aproape ca niciodată de natura pantofilor barefoot. Alegând doar materiale de calitate superioară și o prelucrare atentă, încălțămintea este confortabilă, lăsând pielea să respire.

Caracteristicile barefoot reprezentative mărcii Tikki Shoes – super flexibilitategreutate foarte mică, grijă completă pentru pielea piciorului, suport sănătos pentru mers și dezvoltare naturală așa cum recomandă medicii pediatri – sunt mereu prezente în încălțămintea noastră. Comandă Harlequin cu încredere pentru cele mai dragi piciorușe în creștere: tiparul a fost gândit să se adapteze celor mai multe tipuri de picioare cu lățimea normală/medie.

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

5
Medie Recenzii
(1 recenzie)
100%
0%
0%
0%
0%
Marcu Claudia

Ii recomand! Sunt calitativi, ușori, frumosi și rezistenți. Copilul de 1 an și 5 luni s-a obisnuit foarte repede cu ei.

Recenzia ta