Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
 • Pantofi barefoot Nido - Waterfall picture - 1
 • Pantofi barefoot Nido - Waterfall picture - 2
 • Pantofi barefoot Nido - Waterfall picture - 3
 • Pantofi barefoot Nido - Waterfall picture - 4
 • Pantofi barefoot Nido - Waterfall picture - 5
 • Pantofi barefoot Nido - Waterfall picture - 6
 • Pantofi barefoot Nido - Waterfall picture - 7
 • Pantofi barefoot Nido - Waterfall picture - 1
 • Pantofi barefoot Nido - Waterfall picture - 2
 • Pantofi barefoot Nido - Waterfall picture - 3
 • Pantofi barefoot Nido - Waterfall picture - 4
 • Pantofi barefoot Nido - Waterfall picture - 5
 • Pantofi barefoot Nido - Waterfall picture - 6
 • Pantofi barefoot Nido - Waterfall picture - 7

Pantofi barefoot Nido - Waterfall

Cod produs: PC5_6 Brand: Tikki

170.00 Lei

Piele moale Nappa, calitate premium

Branț din piele tăbăcită vegetal, fără metale grele

Necăptușiți, pentru respirabilitate

Talpă de 1,8 mm din cauciuc natural, flexibil în toate direcțiile

Extrem de uşori, cântăresc cca 95g.

Atenție: Pantofii Nido au un tabel de mărimi diferit, vă rugăm să-l consultați aici  Fiind realizați manual, pot apărea diferențe de mărime de cel mult 2 mm

Pantofii NIDO – THE ESSENCE OF BAREFOOT

Sunt ușori ca o pană, comozi, au talpă subțire, sunt creați din materiale durabile, eco-friendly și protejează, în același timp, cu brio picioarele celor mici. NIDO sunt mărturia cea mai puternică de până acum a principiilor Tikki: încălțăminte sănătoasă, minimalistă, naturală, care imită la perfecție mersul desculț. Nu am uitat nici de look-ul trendy! Vin în destule variante de culori cât să meargă perfect la toate ținutele din garderoba celor mici.

NIDO sunt pantofii care îl vor ajuta pe copilul tău să se dezvolte sănătos, să zburde liber, fără griji și mereu cu fruntea sus. Pediatra specializată în podiatrie Tracy Byrne explică de ce este important mersul desculț în creșterea corectă a copiilor: „mersul în picioarele goale ajută copiii în dezvoltarea mușchilor și ligamentelor. Este necesar pentru dezvoltarea unei posturi corecte, pentru rezistență și pentru conștientizarea mediului care îi înconjoară. Copiii pot să își mențină capul sus atunci când merg desculți pentru că senzorii din tălpi îi asigură, atunci când calcă direct pe pământ, că nu își vor pierde echilibrul.”

Mersul aproape desculț pe jos face piciorul sănătos! Go for NIDO!

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta