Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
  • Pantofi primii pasi POUF – Acqua picture - 1
  • Pantofi primii pasi POUF – Acqua picture - 2
  • Pantofi primii pasi POUF – Acqua picture - 3
  • Pantofi primii pasi POUF – Acqua picture - 4
  • Pantofi primii pasi POUF – Acqua picture - 1
  • Pantofi primii pasi POUF – Acqua picture - 2
  • Pantofi primii pasi POUF – Acqua picture - 3
  • Pantofi primii pasi POUF – Acqua picture - 4

Pantofi primii pasi POUF – Acqua

Cod produs: PB4_39 Brand: Tikki

189.00 Lei

Mărimi 18-23 EU

Potriviți pentru picioare normale spre pufoase

Piele calitate premium

Căptușeală fără crom

Branț din burete de 2mm

Talpă anti derapantă din cauciuc de 1mm

Extrem de uşori și flexibili, cântăresc cca 90g.

Atenție: Pantofii POUF au un tabel de mărimi diferit, vă rugăm să-l consultați aici

 

Suntem tare bucuroși să vă prezentăm noua colecție de pantofiori POUF, creați special pentru primii pași. Pentru noi, părinți și creatori de încălțăminte barefoot, “primii pași” sunt toți acei pași de învățare și explorare, de la cei timizi și stângaci până la aceia făcuți cu încredere.

 

De ce este nevoie de încălțăminte adaptată primilor pași? Aceasta le permite copiilor să simtă suprafața pe care pășesc, reușind astfel să-și găsească ușor echilibrul. Știi deja din multele studii medicale publicate că mersul desculț este cel mai firesc și mai indicat pentru propriocepție - adică pentru a-și simți și controla optim mișcarea propriului corp.

 

Astfel, pantofiorii POUF sunt făcuți să acopere toate nevoile unui copil aflat la început de drum:

1. Contact cât mai real cu suprafețele (talpa ultra subțire din cauciuc anti-derapant - 1mm).

2. Copilul se mișcă în voie și își exersează mușchii întregului picior.

3. Amortizarea obstacolelor precum pietricele (branț din burete de 2mm).

4. Nu lipsește nici obișnuita noastră căptușeală fără Crom, pentru siguranța copilului.

 

Alege POUF pentru copilul tău, dă-i încă o încurajare de a explora cu încredere lumea!

 

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta