Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
 • Pantofi vegani HARLEQUIN – Triangle picture - 1
 • Pantofi vegani HARLEQUIN – Triangle picture - 2
 • Pantofi vegani HARLEQUIN – Triangle picture - 3
 • Pantofi vegani HARLEQUIN – Triangle picture - 4
 • Pantofi vegani HARLEQUIN – Triangle picture - 5
 • Pantofi vegani HARLEQUIN – Triangle picture - 6
 • Pantofi vegani HARLEQUIN – Triangle picture - 7
 • Pantofi vegani HARLEQUIN – Triangle picture - 1
 • Pantofi vegani HARLEQUIN – Triangle picture - 2
 • Pantofi vegani HARLEQUIN – Triangle picture - 3
 • Pantofi vegani HARLEQUIN – Triangle picture - 4
 • Pantofi vegani HARLEQUIN – Triangle picture - 5
 • Pantofi vegani HARLEQUIN – Triangle picture - 6
 • Pantofi vegani HARLEQUIN – Triangle picture - 7

Pantofi vegani HARLEQUIN – Triangle

Cod produs: PB3_38 Brand: Tikki

260.00 Lei

Exterior din bumbac

Căptușeală din bumbac

Branț ne-detașabil cu burete latex de 2mm

Talpa "Oxygen", din cauciuc natural de 3mm

Extrem de uşori, cântăresc cca 170g.

Tabel de mărimi disponibil aici

PURĂ DISTRACȚIE

 

 

Copiii tăi sigur nu au alergat vara în ceva mai comod și mai cute. Pantofii vegani Harlequin vin și pleacă într-o varietate largă de mărimi, sunt confecționați din bumbac comod la interior și la exterior, au branțuri de burete de 2 mm (nedetașabile) și o talpă flexibilă 100% (vezi fotografiile de mai sus). 

 

Pattern-urile sunt dintre cele mai simpatice, alege împreună cu mica/micul ta/tău ce i-ar bucura alergăturile cel mai tare vara aceasta.

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta