Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
 • Pantofi barefoot EMBER - Green picture - 1
 • Pantofi barefoot EMBER - Green picture - 2
 • Pantofi barefoot EMBER - Green picture - 3
 • Pantofi barefoot EMBER - Green picture - 4
 • Pantofi barefoot EMBER - Green picture - 5
 • Pantofi barefoot EMBER - Green picture - 6
 • Pantofi barefoot EMBER - Green picture - 7
 • Pantofi barefoot EMBER - Green picture - 8
 • Pantofi barefoot EMBER - Green picture - 1
 • Pantofi barefoot EMBER - Green picture - 2
 • Pantofi barefoot EMBER - Green picture - 3
 • Pantofi barefoot EMBER - Green picture - 4
 • Pantofi barefoot EMBER - Green picture - 5
 • Pantofi barefoot EMBER - Green picture - 6
 • Pantofi barefoot EMBER - Green picture - 7
 • Pantofi barefoot EMBER - Green picture - 8

Pantofi barefoot EMBER - Green

Cod produs: PB3_75 Brand: LANG.S

357.00 Lei

Fețe din piele premium cerată de capră, fără Crom
Căptușeală moale, din piele de oaie fără Crom.
Branțuri detașabile de 2mm, realizate din fibre naturale de cânepă 
Tălpi de 5mm din cauciuc TR

Listen closely. 

Lang.s - Language of the Soil este pasul următor în călătoria Tikki Shoes.

 

Pantofii EMBER sunt potriviți pentru toddlerii independenți care vor să se încalțe singuri. De aceea, am integrat în designul lor închiderea cu Velcro. Colecția este bogată în culori vibrante sau pattern-uri atractive, dar și în designuri monocrome cu mici accente de culoare.

Pielea cerată de capră utilizată la exterior nu a fost aleasă întâmplător. Rezistă mult mai bine zgârieturilor ce vin odată cu aventurile copilăriei și asigură pantofilor o strălucire de lungă durată. Talpa este fabricată din Cauciuc Termoplastic (TR), moale și flexibil. Combinația de materiale creează o senzație excelentă de contact cu solul și conferă aderență ridicată.

Materialele alese îmbunătățesc experiența mersului desculț, promovând dezvoltarea sănătoasă a piciorului și asigurând că cei mici se pot mișca în mod natural și cu încredere în pantofii EMBER. 

 

Ne păstrăm promisiunea față de sustenabilitate, atenție față de om și mediu, față de o creștere sănătoasă și o viață trăită conștient, ancorați tot ceea ce ne înconjoară. Totodată, noua identitate înseamnă și o evoluție în procesele noastre de manufactură. În noile colecții Lang.s, colaborăm cu o echipă talentată de maeștri din Portugalia. Astfel, expertiza recunoscută a meșterilor români este combinată cu cea a portughezilor pentru a duce noile perechi de încălțăminte barefoot la un nou nivel. 

MĂRIME EU LUNGIME INTERIOARĂ LĂȚIME (Talpă)
24 15.7 7
25 16.5 7.2
26 17.2 7.4
27 17.8 7.5
28 18.6 7.7
29 19.3 7.9
30 20.0 8.1
31 20.6 8.2
32 21.4 8.3

 

Comparație cu Tikki: pantofii LANG.S Ember sunt similari ca lungime și lățime cu pantofii Tikki Harlequin. Îi recomandăm pentru picioare de lățime medie.

Sfat de întreținere: Curățați pantofii numai cu produse specializate de îngrijire a pielii. Prelungiți strălucirea și culoarea pielii ceruind-o din când în când, cu ceară specială de încălțăminte.

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

5
Medie Recenzii
(1 recenzie)
100%
0%
0%
0%
0%
Dana

Cea mai calitativa pereche de papucei pe care am avut-o! Flexibili, moi si usor de incaltat pentru baietelul meu ❤️.
Cred ca o sa mai achizitionam o pereche in toamna la cat de iubiti sunt !

Recenzia ta