Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
 • Sneakerși barefoot ROCK - Blue picture - 1
 • Sneakerși barefoot ROCK - Blue picture - 2
 • Sneakerși barefoot ROCK - Blue picture - 3
 • Sneakerși barefoot ROCK - Blue picture - 4
 • Sneakerși barefoot ROCK - Blue picture - 5
 • Sneakerși barefoot ROCK - Blue picture - 6
 • Sneakerși barefoot ROCK - Blue picture - 1
 • Sneakerși barefoot ROCK - Blue picture - 2
 • Sneakerși barefoot ROCK - Blue picture - 3
 • Sneakerși barefoot ROCK - Blue picture - 4
 • Sneakerși barefoot ROCK - Blue picture - 5
 • Sneakerși barefoot ROCK - Blue picture - 6

Sneakerși barefoot ROCK - Blue

Cod produs: PAD4_6 Brand: LANG.S

315.00 Lei

Material vegan rezistent la uzură
Mesh reciclat ventilat
Căptușeală din microfibră DermoDry
Branțuri detașabile de 2mm, realizate din fibre naturale de cânepă 
Tălpi de 5mm (3mm+ crampoane de 2mm) din cauciuc TR

Listen closely.

 

Lang.s - Language of the Soil este pasul următor în călătoria Tikki Shoes.

 

Colecția de sneakers barefoot pentru copii ROCK combină grija pentru piele și mediu cu designuri jucăușe. Această linie vibrantă include patru modele diferite, fiecare destul de colorat cât să încapsuleze esența plină de energie a copilăriei. Confecționați din materiale vegane de înaltă calitate, sneakerșii nu îndeplinesc doar criteriile de rezistență la abraziuni și confort, ci și grija pentru planetă. Alegerea materialelor vegane reduce impactul asupra mediului asociat cu fabricarea încălțămintei tradiționale.

 

Colecția ROCK a fost concepută cu gândul la dezvoltarea fizică sănătoasă a copiilor. Respectă toate principiile încălțămintei barefoot, așadar susține mersul natural și asigură mobilitatea completă a piciorului în timpul purtării. Talpa, realizată din Cauciuc Termoplastic (TR) moale și flexibil, oferă o senzație excelentă de contact complet cu solul, esențială pentru picioarele în dezvoltare. Acest lucru îmbunătățește propriocepția*, echilibrul și sănătatea generală a piciorului. Închiderile cu scai, ușor de utilizat, permit și celor mai tineri dintre aventurieri să se încalțe singuri. 

 

Pe lângă faptul că sunt moderni, ecologici și creați 100% după anatomia piciorului, sneakerșii ROCK sunt definiți de respirabilitate și greutate redusă, fiind perfecți pentru toate aventurile zilnice.

 

*Propriocepția este capacitatea de a simți poziția și mișcarea diferitelor părți ale corpului, chiar și fără a le vedea. Această senzație este posibilă datorită receptorilor proprioceptivi din mușchi, tendoane și articulații, care transmit informații despre poziția și mișcarea corpului către creier. Propriocepția joacă un rol crucial în coordonare, echilibru și capacitatea de a executa mișcări precise. Este adesea văzută ca al „șaselea simț" al corpului, esențial pentru mișcare și controlul asupra posturii corecte.

 

MĂRIME EU LUNGIME INTERIOARĂ
LĂȚIME (Talpă)
24 15.7 7
25 16.5 7.2
26 17.2 7.4
27 17.8 7.5
28 18.6 7.7
29 19.3 7.9
30 20.0 8.1
31 20.6 8.2
32 21.4 8.3

 

 

ROCK BLUE: materiale și detalii

 

Exterior: mesh reciclat albastru și print personalizat în culori vibrante: mesh-ul asigură un flux continuu de aer și ventilație constantă în interiorul pantofului.

 

Căptușeală: microfibră DermoDry, absoarbe eficient umiditatea, permite aerisire continuă și menține picioarele uscate și fresh pe durata purtării (fără mirosuri neplăcute).

 

Branțuri: branțuri detașabile de 2mm grosime, fabricate din fibre de cânepă naturală acreditate LEED, lipite termic, fără adezivi, oferind o izolație excelentă și respirabilitate.

 

Tălpi: 5mm (3mm+ crampoane de 2mm), din Cauciuc Termoplastic (TR) moale și flexibil, oferind o senzație excelentă la sol și aderență ridicată.

 

Sneakerii ROCK Blue sunt concepuți pentru copiii activi. Au un design cool și, cel mai important, sănătos, pentru că permit picioarelor să se calce și să se miște în mod natural. Așadar: mușchi mai puternici și echilibru îmbunătățit.

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta