Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
  • Papuci lână ZIGGY - Frost 36-44 EU picture - 1
  • Papuci lână ZIGGY - Frost 36-44 EU picture - 2
  • Papuci lână ZIGGY - Frost 36-44 EU picture - 3
  • Papuci lână ZIGGY - Frost 36-44 EU picture - 4
  • Papuci lână ZIGGY - Frost 36-44 EU picture - 1
  • Papuci lână ZIGGY - Frost 36-44 EU picture - 2
  • Papuci lână ZIGGY - Frost 36-44 EU picture - 3
  • Papuci lână ZIGGY - Frost 36-44 EU picture - 4

Papuci lână ZIGGY - Frost 36-44 EU

Cod produs: BA6_2 Brand: Tikki

181.00 Lei

Fetru călduros din lână (90% lână, 10% polyester)

Talpa cauciuc TPU de 1mm, super rezistentă și flexibilă

Branț din fetru de lână

Extrem de uşori, cântăresc cca 110 g.

Atenție: Ziggy au un tabel de mărimi diferit, vă rugăm să-l consultați aici. Fiind realizați manual, pot apărea diferențe de lungime de cel mult 2 mm

 

De ce spunem că Ziggy sunt încălțările noastre perfecte pentru interior? Fetrul din lână moale și călduroasă, confortul veritabil și ușurința cu care pot fi purtate, chiar și fără șosete, sunt doar câteva dintre motive.

 

Cu Ziggy, poți uita de grijile legate de suprafețele alunecoase din casă sau de piesele de Lego rătăcite. Închiderea cu scai și talpa de cauciuc oferă aderența necesară pentru ca tu să te poți concentra mai mult pe timpul petrecut acasă cu cei dragi. 

I-am proiectat în așa fel încât să fie flexibili și ușori, dar și foarte rezistenți la rupere sau murdărie. Fie acasă, la cursurile de dans sau la grădiniță, întreaga familie se poate bucura de Ziggy. Doar împăturește-i, pune-i în buzunar și ești gata de plecare!

Ziggy au fost special creați să ofere confort maxim și să asigure dezvoltarea naturală și sănătoasă a picioarelor. Cele mai comode încălțări barefoot de interior devin partenerul ideal pentru zilele răcoroase în care simți nevoia de extra căldură.

 

Meșterul Tikki spune: Botoseii Ziggy sunt realizati manual, astfel ca pot exista diferente fata de tabelul de marimi de pana la 2mm. Când alegi modelul tău preferat Ziggy, selectează o mărime cu minimum 1 centimetru mai lungă decât piciorușele pentru care sunt destinate încălțările.

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta