Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
  • OUTLET - Sandale damă SOUL V1 - Bretagne picture - 1
  • OUTLET - Sandale damă SOUL V1 - Bretagne picture - 2
  • OUTLET - Sandale damă SOUL V1 - Bretagne picture - 3
  • OUTLET - Sandale damă SOUL V1 - Bretagne picture - 4
  • OUTLET - Sandale damă SOUL V1 - Bretagne picture - 1
  • OUTLET - Sandale damă SOUL V1 - Bretagne picture - 2
  • OUTLET - Sandale damă SOUL V1 - Bretagne picture - 3
  • OUTLET - Sandale damă SOUL V1 - Bretagne picture - 4

OUTLET - Sandale damă SOUL V1 - Bretagne

Cod produs: SF1_22_1_OUTLET Brand: Tikki

245.65 Lei

289.00 Lei

Căptușeală fără crom

Branțuri din microfibră quick-dry

Tălpi ultra-flexibile de 6mm

Cauciuc Vibram Supernewflex

Foarte ușoare - cca 235gr

 

Incălțămintea din categoria OUTLET este perfect funcțională, însă prezintă mici defecte estetice (fie pielea foarte ușor julită, semne mici de adeziv, fie texturi diferite între stâng și drept).

 

Colecția SOUL

 

Soarele și colecțiile de sandale de damă au revenit în sfârșit! Încălțăminte de vară de care să te bucuri în propriul tău stil și culori. Create pentru a reînnoi legătura unică între tine și natură, sandalele Tikki SOUL sunt incredibil de ușoare și confortabile. Cu talpa minimalistă ultra-flexibilă Vibram de 6 mm, ele sunt sandale confecționate exclusiv din piele premium - tăbăcită vegetal.

 

Meșterii Tikki adoră acest material care le-a răsplătit întotdeauna încrederea. Rezistentă, organică și atât de plăcută la atingere, pielea tăbăcită vegetal este ideală pentru încălțămintea de calitate. Prelucrată artizanal, ea capătă culori vii, luminoase și dobândește caracter. Ca garanție a confecționării naturale, fiecare pereche de sandale este unică prin nuanță și mici particularități, semne caracteristice naturaleții.

 

Tiparele sandalelor pe care le utilizăm aici la Tikki Shoes sunt în continuu testate, probate și calibrate. Ne asigurăm, astfel, că noile colecții se potrivesc atât pe picior mai îngust, cât și pe picior mai lat. Acest concept oferă maximum de adaptabilitate, prin sandale gândite să se potrivească oricărei înălțimi a ristului. Cu prindere pe degetul mare și reglarea inteligentă a baretei în spate, simte libertatea absolută, naturală a degetelor, cum numai mersul desculț mai poate oferi.

 

Reimaginate și îmbunătățite, Tikki SOUL sunt sandale barefoot pe care le vei iubi de la prima purtare, în oraș, în natură, la orice ținută. Comandă-le în culorile tale preferate și se vor potrivi fără efort stilului tău caracteristic, ia-le la plimbare și bucură-te de soare.

 

Meșterii Tikki recomandă: pentru sandalele SOUL, alege o mărime cu 0.5 până la 1cm mai mare decât lungimea piciorului tău, apoi reglează-le cu ușurință din bareta cu scai.

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta