Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
  • OUTLET Sandale damă VIBE V2 - Infinity Black picture - 1
  • OUTLET Sandale damă VIBE V2 - Infinity Black picture - 2
  • OUTLET Sandale damă VIBE V2 - Infinity Black picture - 3
  • OUTLET Sandale damă VIBE V2 - Infinity Black picture - 4
  • OUTLET Sandale damă VIBE V2 - Infinity Black picture - 1
  • OUTLET Sandale damă VIBE V2 - Infinity Black picture - 2
  • OUTLET Sandale damă VIBE V2 - Infinity Black picture - 3
  • OUTLET Sandale damă VIBE V2 - Infinity Black picture - 4

OUTLET Sandale damă VIBE V2 - Infinity Black

Cod produs: SF2_25_OUTLET Brand: Tikki

280.50 Lei

330.00 Lei

Căptușeală fără crom

Branț din piele tăbăcită vegetal

Tălpi ultra-flexibile de 6mm

Cauciuc Vibram Supernewflex

Foarte ușoare - cca 235gr

Incălțămintea din categoria OUTLET este perfect funcțională, însă prezintă mici defecte estetice (fie pielea foarte ușor julită, semne mici de adeziv, fie texturi diferite între stâng și drept).

 

Colecția VIBE

 

Soarele și colecțiile de sandale de damă au revenit în sfârșit! Încălțăminte de vară de care să te bucuri în propriul tău stil și culori. Create pentru a reînnoi legătura unică între tine și natură, sandalele Tikki VIBE sunt incredibil de ușoare și confortabile. Cu talpa minimalistă ultra-flexibilă Vibram de 6 mm, ele sunt sandale confecționate exclusiv din materiale premium. Căptușeala este bineînțeles fără crom, așa cum folosim la fiecare pereche de încălțăminte Tikki.

 

Pe lângă confort desăvârșit, colecția VIBE îți oferă culori vibrante ca un mic plus de fericire pentru fiecare zi. Să fii dinamică și optimistă e o alegere! Funcționează atât în stilul maro cu negru și la fel de bine când te reconectezi la copilul din tine și alegi să sfidezi monotonia cu vitalitatea multicoloră Tikki 'FUNKY VIBE'.

 

Tiparele sandalelor pe care le utilizăm aici la Tikki Shoes sunt în continuu testate, probate și calibrate. Ne asigurăm, astfel, că noile colecții se potrivesc atât pe picior mai îngust, cât și pe picior mai lat. Acest concept oferă maximum de adaptabilitate, prin sandale gândite să se potrivească oricărei înălțimi a ristului.

 

Reimaginate și îmbunătățite, Tikki VIBE sunt sandale barefoot pe care le vei iubi de la prima purtare, în oraș, în natură, la orice ținută. Comandă-le în culorile tale preferate și se vor potrivi fără efort stilului tău caracteristic, ia-le la plimbare și bucură-te de soare.

 

Meșterii Tikki recomandă: pentru sandalele VIBE, alege o mărime cu 0.5-1cm mai mare decât lungimea piciorului tău, apoi reglează-le perfect din bareta cu scai. 

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0.00
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta