Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
  • OUTLET Sandale vegane VIBE V1 - Gold picture - 1
  • OUTLET Sandale vegane VIBE V1 - Gold picture - 2
  • OUTLET Sandale vegane VIBE V1 - Gold picture - 3
  • OUTLET Sandale vegane VIBE V1 - Gold picture - 4
  • OUTLET Sandale vegane VIBE V1 - Gold picture - 1
  • OUTLET Sandale vegane VIBE V1 - Gold picture - 2
  • OUTLET Sandale vegane VIBE V1 - Gold picture - 3
  • OUTLET Sandale vegane VIBE V1 - Gold picture - 4

OUTLET Sandale vegane VIBE V1 - Gold

Cod produs: SF2_31_OUTLET Brand: Tikki

231.20 Lei

289.00 Lei

Fețe si branturi din material sintetic

Tălpi ultra-flexibile de 6mm

Cauciuc Vibram Supernewflex

Foarte ușoare - cca 235gr

Incălțămintea din categoria OUTLET este perfect funcțională, însă prezintă mici defecte estetice (fie pielea foarte ușor julită, semne mici de adeziv, fie texturi diferite între stâng și drept).

 

Colecția VIBE

 

Sandalele barefoot VIBE Vegan fac parte din seria produselor vegane pe care le adăugăm în portofoliul de produse marca Tikki. 

Branțul sandalelor barefoot este realizat dintr-un material sintetic, de calitate și prietenos cu mediul în același timp. Oferă o aderență foarte bună și confort optim.

Deși am testat materia primă cu atenție maximă înainte, în producție ne-a fost furnizat un material ușor diferit față de ce am comandat.  Materialul are o suprafață ușor catifelată, motiv pentru care la primele purtări poate exista un transfer de culoare pe tălpi sau șosete. 

În plus, în acest stoc, se mai pot observa mici defecte vizuale (tot de producție) care nu se mai pot repara.

 

Din motive care țin de politica noastră de non-waste și faptul că vrem să evităm orice risipă care nu este necesară am decis să scoatem aceste produse la vânzare cu mențiunile:

Materialul nu conține substanțe nocive, este certificat UNE-EN ISO 105-X12 și nu va pune probleme de siguranță

Transferul de culoare poate crea o senzație neplăcută, însă, în urma testelor noastre, se curăță foarte ușor, iar culoarea se estompează cu fiecare purtare

 

Ținem la calitatea produselor noastre și la modul în care suntem percepuți ca brand premium de încălțăminte barefoot, însă ne dorim mult să nu încurajăm risipa. Suntem siguri că sandalele barefoot VIBE Vegan marca Tikki, din acest stoc, vor fi apreciate de cei care rezonează cu valorile și credințele noastre.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri cu privire la acest stoc, vă invităm să ne scrieți la info@tikki.ro

 

Meșterii Tikki recomandă: pentru sandalele VIBE, alege o mărime cu 0.5 până la 1cm mai mare decât lungimea piciorului tău, apoi reglează-le cu ușurință din bareta cu scai.

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0.00
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta