Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
  • OUTLET Sandale damă VIBE V2 - Golden Turquoise picture - 1
  • OUTLET Sandale damă VIBE V2 - Golden Turquoise picture - 2
  • OUTLET Sandale damă VIBE V2 - Golden Turquoise picture - 3
  • OUTLET Sandale damă VIBE V2 - Golden Turquoise picture - 4
  • OUTLET Sandale damă VIBE V2 - Golden Turquoise picture - 1
  • OUTLET Sandale damă VIBE V2 - Golden Turquoise picture - 2
  • OUTLET Sandale damă VIBE V2 - Golden Turquoise picture - 3
  • OUTLET Sandale damă VIBE V2 - Golden Turquoise picture - 4

OUTLET Sandale damă VIBE V2 - Golden Turquoise

Cod produs: SF2_24 Brand: Tikki

314.50 Lei

370.00 Lei

Fețe din piele naturală premium

Căptușeală fără crom

Branț din piele tăbăcită vegetal

Cauciuc Vibram Supernewflex de 6mm

Foarte ușoare - cca 235gr

 

Disclaimer: Produsele din această colecție sunt realizate din piele tăbăcită vegetal, însă materia primă din această serie nu a fost tratată corect, de aceea după câteva purtări sandalele se pot exfolia. Produsele sunt perfect funcționale, motiv pentru care le propunem la categoria Outlet.

 

Detalii: Această piele tăbăcită vegetal a fost folosită de meșterii noștri și în anii precedenți. Materia primă provine de la un furnizor de încredere, cu care lucrăm de multă vreme, însă materia primă din această serie vine cu un defect de fabricație.

 

Din detaliile primite de la furnizor tratamentul aplicat pe suprafața branțului nu a fost executat în mod corect. Din acest motiv la unele sandale se exfoliază după câteva purtări.

 

Defectul este prezent doar în cazul sandalelor cu branț galben. 

 

Ne dorim întotdeauna să livrăm produse premium și insistăm să construim relații de lungă durată cu furnizorii noștri pentru a garanta calitatea. Din nefericire, există situații în care defectele de fabricație nu pot fi sesizate în avans și produsele care ajung la clienții noștri nu păstrează standardele noastre de calitate.  

Pentru că produsele sunt perfect funcționale și susținem un comportament de consum care să nu încurajeze risipa, vă propunem aceste produse la categoria Outlet.

 

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta