Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
 • Sandale damă GAIA - Camel picture - 1
 • Sandale damă GAIA - Camel picture - 2
 • Sandale damă GAIA - Camel picture - 3
 • Sandale damă GAIA - Camel picture - 4
 • Sandale damă GAIA - Camel picture - 5
 • Sandale damă GAIA - Camel picture - 6
 • Sandale damă GAIA - Camel picture - 7
 • Sandale damă GAIA - Camel picture - 1
 • Sandale damă GAIA - Camel picture - 2
 • Sandale damă GAIA - Camel picture - 3
 • Sandale damă GAIA - Camel picture - 4
 • Sandale damă GAIA - Camel picture - 5
 • Sandale damă GAIA - Camel picture - 6
 • Sandale damă GAIA - Camel picture - 7

Sandale damă GAIA - Camel

Cod produs: SF4_3 Brand: LANG.S

399.00 Lei

Fețe din piele cognac fără Crom

Căptușeală moale fără Crom, din piele de oaie

Branț din piele tabacită vegetal

Cauciuc flexibil de 5mm

Foarte ușoare - cca 310 gr

Listen closely.

 

Lang.s - Language of the Soil este pasul următor în călătoria Tikki Shoes.

 

 

Sandalele barefoot Lang.S GAIA combină stilul cu cerințele vieții moderne și responsabilitatea față de mediu. Fiecare pereche din colecția GAIA este realizată cu precizie și atenție, din materiale de înaltă calitate, durabile și moi pentru un confort inegalabil pe tot parcursul zilei. 

 

Una dintre caracteristicile aparte ale sandalelor Gaia este sistemul de închidere cu scai și puf. Acesta permite ajustări rapide și ușoare, făcând ușoare încălțarea și descălțarea acestor sandale. Sandalele se potrivesc oricărui tip de picior, indiferent de mărime sau particularități. 

 

Tălpile sandalelor GAIA sunt realizate din cauciuc flexibil, oferind o senzație excelentă la sol și aderență, cruciale pentru menținerea mișcării naturale a picioarelor și pentru confort. Prin colecția GAIA, Lang.S continuă să promoveze beneficiile mersului desculț (barefoot) prin încurajarea posturii mai bune, echilibrului îmbunătățit și sănătății generale a picioarelor.

 

Alege amestecul acesta de minimalism, confort și sustenabilitate în colecția Lang.S GAIA, concepută pentru stilul tău de viață modern și din grijă pentru planetă.

 

 

 

 

GAIA CAMEL: materiale și detalii

 

Exterior: maro clasic și complet versatil; din piele fără crom; detaliile din piele texturată verde le fac și mai aparte; se potrivesc fără efort la orice ținută.

 

Căptușeală: piele premium de oaie fără crom; ecologică, excepțional de moale și flexibilă, foarte de confortabilă la purtat.

 

Branțuri: realizate din piele tăbăcită vegetal cu tanini naturali; sustenabile din punct de vedere ecologic față de cele produse prin tăbăcirea cu crom, care implică metale grele, dăunătoare mediului.

 

Tălpi: talpă din cauciuc flexibilă și protectoare de 5mm; oferă o senzație deplină de contact cu solul și o aderență bună.

 

Modelul GAIA CAMEL a fost proiectat cu spațiu suficient pentru degete pentru acestea să își păstreze poziția naturală, ca în timpul mersului desculț. Acest design ușurează stabilitatea mersului și permite alinierea naturală a piciorului pe diferite tipuri de sol. Experimentează mersul fără efort și spiritul liber al verii în această pereche de sandale.

 

MĂRIME EU LUNGIME TALPĂ
LĂȚIME TALPĂ
36 23.7 9.8
37 24.3 9.9
38 25.0 10.1
39 25.6 10.2
40 26.2 10.3
41 26.8 10.5
42 27.5 10.7
43 28.1 10.8

Alege-le. Iubește-le.

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta