Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
 • Sandale damă HERA - Pink picture - 1
 • Sandale damă HERA - Pink picture - 2
 • Sandale damă HERA - Pink picture - 3
 • Sandale damă HERA - Pink picture - 4
 • Sandale damă HERA - Pink picture - 5
 • Sandale damă HERA - Pink picture - 6
 • Sandale damă HERA - Pink picture - 7
 • Sandale damă HERA - Pink picture - 1
 • Sandale damă HERA - Pink picture - 2
 • Sandale damă HERA - Pink picture - 3
 • Sandale damă HERA - Pink picture - 4
 • Sandale damă HERA - Pink picture - 5
 • Sandale damă HERA - Pink picture - 6
 • Sandale damă HERA - Pink picture - 7

Sandale damă HERA - Pink

Cod produs: SF5_3 Brand: LANG.S

399.00 Lei

Fețe din piele texturată roz perlat

Căptușeală moale fără Crom, din piele de oaie

Branț din piele tabacită vegetal

Cauciuc flexibil de 5mm

Foarte ușoare - cca 310 gr

Listen closely.

 

Lang.s - Language of the Soil este pasul următor în călătoria Tikki Shoes.

 

Colecția de sandale barefoot HERA a fost creată atent de echipa noastră de artizani. După nenumărate ore petrecute în atelier, designerii noștri au perfecționat o sanda care se adaptează perfect formei oricărui picior pentru a oferi o experiență de mers comodă, fără cusur. Inspirată din îndrăgitele sandale Tikki VIBE și perfecționată ulterior, colecția HERA reprezintă un angajament față de confort și stil abordat prin toate principiile barefoot pe care brandul Lang.S le respectă în toate colecțiile sale.

 

Sunt fabricate din materiale sustenabile, reflectând angajamentul nostru continuu față de mediu. Prin resursele ecologice pe care le-am ales, nu doar minimizăm impactul nostru asupra planetei, ci ne asigurăm și că încălțămintea Lang.S promovează un stil de viață sănătos (materiale cu risc alergenii redus, tălpi subțiri pentru încurajarea mersului natural, materiale moi care nu vor cauza bătături sau dureri în timpul purtării, fie el și îndelungat).

 

Sandalele HERA îmbrățișează în totalitate principiile mersului desculț. Tălpile subțiri și flexibile îmbunătățesc senzația de contact complet cu solul, permițând o propriocepție îmbunătățită și mișcări naturale ale piciorului. Acest lucru încurajează un echilibru și o postură mai bune, susținând alinierea naturală a piciorului și promovând sănătatea generală a picioarelor.

 

Sandalele HERA vin cu o cataramă ajustabilă care se fixează deasupra gleznei, garantând o potrivire perfectă pentru orice formă a piciorului, fie mai lat sau mai îngust, și pentru orice tip de rist.

 

 

 

HERA PINK: materiale și detalii

 

Exterior: roz pastel, din piele fără crom (Chrome-Free) cu o bandă fină, sidefată, pentru un plus de strălucire.

 

Căptușeală: piele premium de oaie fără crom (Chrome-Free); ecologică, moale și flexibilă, confortabilă la purtat și plăcută pe piele.

 

Branțuri: realizate din piele tăbăcită vegetal cu tanini naturali; sunt mult mai prietenoase cu mediul înconjurător decât cele produse prin tăbăcirea cu crom, care implică metale grele.

 

Tălpi: talpa din cauciuc de 5mm este proiectată pentru flexibilitate și protecție, îmbunătățind senzația de mers direct pe sol.

 

Sandalele HERA Pink sunt create pentru o experiență de mers fără efort. Comandă-le pentru plimbări prelungite fără disconfort sau durere în zile ușoare sub soare.

 

MĂRIME EU LUNGIME TALPĂ
LĂȚIME TALPĂ
36 23.7 9.8
37 24.3 9.9
38 25.0 10.1
39 25.6 10.2
40 26.2 10.3
41 26.8 10.5
42 27.5 10.7
43 28.1 10.8

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta