Your product has been added on cart !
Sandale damă SELENE - Nude 39 EU

Cod: SF3_4_39

1 buc 399.00 Lei
Subtotal 0.00 Lei
Cost transport Transport gratuit
TOTAL 0.00 Lei
 • Sandale damă SELENE - Black picture - 1
 • Sandale damă SELENE - Black picture - 2
 • Sandale damă SELENE - Black picture - 3
 • Sandale damă SELENE - Black picture - 4
 • Sandale damă SELENE - Black picture - 5
 • Sandale damă SELENE - Black picture - 6
 • Sandale damă SELENE - Black picture - 1
 • Sandale damă SELENE - Black picture - 2
 • Sandale damă SELENE - Black picture - 3
 • Sandale damă SELENE - Black picture - 4
 • Sandale damă SELENE - Black picture - 5
 • Sandale damă SELENE - Black picture - 6

Sandale damă SELENE - Black

Cod produs: SF3_3 Brand: LANG.S

399.00 Lei

Fețe din piele neagră fără Crom

Căptușeală moale fără Crom, din piele de oaie

Branț din piele tabacită vegetal

Cauciuc flexibil de 5mm

Foarte ușoare - cca 310 gr

Listen closely.

 

Lang.s - Language of the Soil este pasul următor în călătoria Tikki Shoes.

 

Dacă simți în sandalele SELENE ceva drag și familiar, așa este. Îndrăgitele sandale Tikki Soul au trecut printr-un upgrade. S-au născut pentru a doua oară, în cel mai natural fel, în noua colecție Lang.S.  

 

Sandalele barefoot SELENE sunt despre versatilitate, confort, dragoste pentru natură și, de asemenea, eleganță. Le poți integra fără efort atât în ținute casual, cât și în unele mai sofisticate. Fie că te plimbi pe străzile orașului sau mergi la o petrecere într-o grădină însorită, SELENE sunt concepute să completeze orice look. Confecționate din materiale premium eco-friendly, fiecare pereche reflectă angajamentul nostru total pentru sustenabilitate și un stil de viață sănătos.

 

Mersul desculț (barefoot), mai ales în timpul verii, nu doar întărește mușchii picioarelor, ci îmbunătățește și echilibrul, sporește percepția senzorială și îți aliniază postura în mod natural. Sandalele SELENE au fost proiectate pentru a replica la perfecție experiența mersului desculț, prin talpa flexibilă și confortabilă care permite mișcarea naturală a piciorului. Fiecare pas înseamnă un moment de conectare completă cu pământul.

 

Sandalele SELENE au o cataramă care se închide confortabil deasupra gleznei. Prin bareta fină și închiderea reglabilă cu cataramă, sandalele sunt concepute să se potrivească tuturor tipurilor de picior sau rist. 

 

 

 

SELENE BLACK: materiale și detalii

 

Exterior: negru elegant, din barete de piele fără crom (Chrome-Free) și o bandă ușor sidefată pentru un efect glam.

 

Căptușeală: piele premium de oaie, fără crom (Chrome-free); ecologică, moale și flexibilă, foarte confortabilă.

 

Branțuri: din piele tăbăcită vegetal cu tanini naturali; sustenabile din punct de vedere ecologic, față de cele produse prin tăbăcirea cu crom, care implică metale grele, nocive pentru planetă.

 

Tălpi: din cauciuc flexibil de 5mm; oferă atât senzație de contact complet cu solul, cât și protecție.

 

Designul sandalelor barefoot SELENE Black este zero drop, ceea ce înseamnă că degetele și călcâiul sunt la același nivel în momentul în care talpa atinge în întregime solul. Sprijină o postură naturală în timpul mersului, ceea ce reduce tensiunea asupra corpului și aliniază coloana vertebrală și șoldurile pentru un mers sănătos și fără efort. Imitând postura naturală a mersului desculț, aceste sandale încurajează întărirea mușchilor și sănătatea articulațiilor. Alege-le pentru o vară ușoară. 

 

MĂRIME EU LUNGIME TALPĂ
LĂȚIME TALPĂ
36 23.7 9.8
37 24.3 9.9
38 25.0 10.1
39 25.6 10.2
40 26.2 10.3
41 26.8 10.5
42 27.5 10.7
43 28.1 10.8

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta