Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
  • Sandale vegane SELENE - Taupe picture - 1
  • Sandale vegane SELENE - Taupe picture - 2
  • Sandale vegane SELENE - Taupe picture - 3
  • Sandale vegane SELENE - Taupe picture - 4
  • Sandale vegane SELENE - Taupe picture - 5
  • Sandale vegane SELENE - Taupe picture - 1
  • Sandale vegane SELENE - Taupe picture - 2
  • Sandale vegane SELENE - Taupe picture - 3
  • Sandale vegane SELENE - Taupe picture - 4
  • Sandale vegane SELENE - Taupe picture - 5

Sandale vegane SELENE - Taupe

Cod produs: SF3_6 Brand: LANG.S

357.00 Lei

Fețe din material vegan rezistent la uzură 

Căptușeală din microfibră respirabilă

Branțuri din material sintetic quick-dry

Cauciuc flexibil de 5mm

Foarte ușoare - cca 310 gr

Listen closely.

 

Lang.s - Language of the Soil este pasul următor în călătoria Tikki Shoes.

 

Dacă simți în sandalele SELENE ceva drag și familiar, așa este. Îndrăgitele sandale Tikki Soul au trecut printr-un upgrade. S-au născut pentru a doua oară, în cel mai natural fel, în noua colecție Lang.S.  

 

Sandalele barefoot SELENE sunt despre versatilitate, confort, dragoste pentru natură și, de asemenea, eleganță. Le poți integra fără efort atât în ținute casual, cât și în unele mai sofisticate. Fie că te plimbi pe străzile orașului sau mergi la o petrecere într-o grădină însorită, SELENE sunt concepute să completeze orice look. Confecționate din materiale premium eco-friendly, fiecare pereche reflectă angajamentul nostru total pentru sustenabilitate și un stil de viață sănătos.

 

Mersul desculț (barefoot), mai ales în timpul verii, nu doar întărește mușchii picioarelor, ci îmbunătățește și echilibrul, sporește percepția senzorială și îți aliniază postura în mod natural. Sandalele SELENE au fost proiectate pentru a replica la perfecție experiența mersului desculț, prin talpa flexibilă și confortabilă care permite mișcarea naturală a piciorului. Fiecare pas înseamnă un moment de conectare completă cu pământul.

 

Sandalele SELENE au o cataramă care se închide confortabil deasupra gleznei. Prin bareta fină și închiderea reglabilă cu cataramă, sandalele sunt concepute să se potrivească tuturor tipurilor de picior sau rist. 

 

 

 

 

VEGAN SELENE TAUPE: materiale și detalii

 

Exterior: culoare tuape (amestec de gri și maro deschis), din material vegan rezistent la uzură; extrem de confortabil și moale, permite piciorului să se miște în totală libertate.

 

Căptușeală: microfibră sintetică DermoDry, absoarbe eficient umezeala, sporește respirabilitatea și menține picioarele uscate și fără miros pe tot parcursul purtării.

 

Branțuri: microfibră netedă, ușoară și moale la atingere.

 

Tălpi: din cauciuc natural de 5mm; flexibile și rezistente, oferă o excelentă senzație de contact cu solul și o aderență bună.

 

Sandalele vegane Lang.S SELENE Taupe sunt un angajament față de sustenabilitate, prin materialele fără origine animală utilizate, cu grijă față de toate resursele planetei. De asemenea, minimizează riscul reacțiilor alergice, fiind o alegere mai sănătoasă pentru pielea sensibilă. 

 

MĂRIME EU LUNGIME TALPĂ
LĂȚIME TALPĂ
36 23.7 9.8
37 24.3 9.9
38 25.0 10.1
39 25.6 10.2
40 26.2 10.3
41 26.8 10.5
42 27.5 10.7
43 28.1 10.8

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta