Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
  • OUTLET Sandale vegane SOUL V1 - Sand picture - 1
  • OUTLET Sandale vegane SOUL V1 - Sand picture - 2
  • OUTLET Sandale vegane SOUL V1 - Sand picture - 3
  • OUTLET Sandale vegane SOUL V1 - Sand picture - 4
  • OUTLET Sandale vegane SOUL V1 - Sand picture - 1
  • OUTLET Sandale vegane SOUL V1 - Sand picture - 2
  • OUTLET Sandale vegane SOUL V1 - Sand picture - 3
  • OUTLET Sandale vegane SOUL V1 - Sand picture - 4

OUTLET Sandale vegane SOUL V1 - Sand

Cod produs: SF1_30_OUTLET Brand: Tikki

245.65 Lei

289.00 Lei

Fețe și căptușeală din material sintetic 

Căptușeală din microfibră respirabilă

Branțuri din material sintetic quick-dry

Cauciuc Vibram Supernewflex de 6mm

Foarte ușoare - cca 235gr

 

Disclaimer: Produsele din această colecție sunt realizate din același material sintetic, folosit și în anii trecuți, însă materia primă de anul acesta are un defect de fabricație. Produsele sunt perfect funcționale, motiv pentru care le propunem la categoria Outlet.

 

Detalii: Acest material sintetic a fost folosit de meșterii noștri și în anii precedenți. Este produs de către un furnizor de top din Italia, cu care lucrăm de multă vreme. Anul acesta o rolă de material a venit cu un defect de fabricație pe care l-am descoperit doar când încălțămintea noastră a fost purtată de clienții Tikki. 

 

Defectul este prezent doar la materialul sintetic maro (nu și alte culori, și nu toate loturile din trecut) și constă în faptul că se uzează prea repede, mai ales dacă este frecat de un material (de exemplu de pantaloni). 

 

Toate produsele confecționate din acest material au fost tratate cu un spray de reținere a culorii care va prelungi viața încălțămintei, însă există în continuare posibilitatea să se exfolieze după utilizare îndelungată. 

 

Să livrăm produse premium este prioritatea noastră și regretăm când pleacă din atelier produse care nu se ridică la standardele noastre din cauze pe care nu le putem controla.  

 

Produsele sunt perfect funcționale și pot fi folosite, motiv pentru care vi le propunem în categoria Outlet.

 

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta