Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
 • SOUL V2 Vegan - Dark picture - 1
 • SOUL V2 Vegan - Dark picture - 2
 • SOUL V2 Vegan - Dark picture - 3
 • SOUL V2 Vegan - Dark picture - 4
 • SOUL V2 Vegan - Dark picture - 5
 • SOUL V2 Vegan - Dark picture - 6
 • SOUL V2 Vegan - Dark picture - 1
 • SOUL V2 Vegan - Dark picture - 2
 • SOUL V2 Vegan - Dark picture - 3
 • SOUL V2 Vegan - Dark picture - 4
 • SOUL V2 Vegan - Dark picture - 5
 • SOUL V2 Vegan - Dark picture - 6

SOUL V2 Vegan - Dark

Cod produs: SF1_56 Brand: Tikki

300.00 Lei

Fețe și căptușeală din material sintetic 

Căptușeală din microfibră respirabilă

Branțuri din material sintetic quick-dry

Cauciuc natural de 5mm

Foarte ușoare - cca 310gr

Tabel de mărimi disponibil aici

Colecția SOUL Vegan

 

Sandalele barefoot SOUL Vegan fac parte din seria produselor vegane pe care le adăugăm în portofoliul de produse marca Tikki. Branțul sandalelor este realizat dintr-un material sintetic, de calitate și prietenos cu mediul în același timp. Oferă o aderență foarte bună și confort optim.

Create pentru a reînnoi legătura unică între om și natură, sandalele Tikki SOUL sunt incredibil de ușoare și confortabile, cu o talpă minimalistă ultra-flexibilă din cauciuc natural, de 6 mm și confecționate exclusiv din materiale premium. 

Aici la Tikki Shoes, tiparele sandalelor sunt testate continuu, probate și calibrate. Astfel, ne asigurăm că produsele noastre  “îmbracă” fără cusur orice tip de picior. Cu prindere pe degetul mare și reglare inteligentă a baretei în spate, vei simți libertate absolută, cum numai mersul desculț mai poate oferi.

Mereu reimaginate și îmbunătățite, Tikki SOUL sunt sandalele barefoot pe care le vei iubi de la prima purtare. Comandă-le în culorile tale preferate și se vor potrivi cu ușurință oricărei ținute alese. Ia-le la plimbare și bucură-te de soare!

 

Meșterii Tikki recomandă: pentru sandalele SOUL, alege o mărime cu 0.5 până la 1cm mai mare decât lungimea piciorului tău, apoi reglează-le cu ușurință din bareta cu scai.

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta