Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
 • Sandale damă VIBE V1 - Cognac picture - 1
 • Sandale damă VIBE V1 - Cognac picture - 2
 • Sandale damă VIBE V1 - Cognac picture - 3
 • Sandale damă VIBE V1 - Cognac picture - 4
 • Sandale damă VIBE V1 - Cognac picture - 5
 • Sandale damă VIBE V1 - Cognac picture - 6
 • Sandale damă VIBE V1 - Cognac picture - 7
 • Sandale damă VIBE V1 - Cognac picture - 1
 • Sandale damă VIBE V1 - Cognac picture - 2
 • Sandale damă VIBE V1 - Cognac picture - 3
 • Sandale damă VIBE V1 - Cognac picture - 4
 • Sandale damă VIBE V1 - Cognac picture - 5
 • Sandale damă VIBE V1 - Cognac picture - 6
 • Sandale damă VIBE V1 - Cognac picture - 7

Sandale damă VIBE V1 - Cognac

Cod produs: SF2_39 Brand: Tikki

289.00 Lei

Fețe din piele tabacită vegetal

Căptușeală fără crom

Branțuri din microfibră quick-dry

Cauciuc Vibram Supernewflex de 6mm

Foarte ușoare - cca 235gr

Colecția VIBE

 

Soarele și colecțiile de sandale de damă au revenit în sfârșit! Încălțămintea perfectă de care să te bucuri vara aceasta! Reconectează-te cu natura și simte libertatea prin sandalele Tikki VIBE, la fel de ușoare și confortabile ca orice pereche de încălțăminte Tikki. 

 

Cu o talpă ultra-flexibilă Vibram de 6 mm, combinată cu căptușeala fără crom, sandalele asigură un contact sigur și delicat la fiecare pas. Pe lângă confortul desăvârșit, colecția VIBE îți aduce culori vesele, gândite să-ți ofere un plus de energie doar uitându-te la ele!

Aici la Tikki Shoes, tiparele sandalelor sunt testate continuu, probate și calibrate. Astfel, ne asigurăm că produsele noastre “îmbracă” fără cusur orice tip de picior. Acest concept oferă maximum de adaptabilitate, prin sandale gândite să se potrivească oricărei înălțimi a ristului.

 

Mereu reimaginate și îmbunătățite, Tikki VIBE sunt sandalele barefoot pe care le vei iubi de la prima purtare. Comandă-le în culorile tale preferate și se vor potrivi cu ușurință oricărei ținute alese. Ia-le la plimbare și bucură-te de soare!

 

Meșterii Tikki recomandă: pentru sandalele VIBE, alege o mărime cu 0.5-1cm mai mare decât lungimea piciorului tău, apoi reglează-le perfect din bareta cu scai. 

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta