Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
 • Lasta vegan - Pepper picture - 1
 • Lasta vegan - Pepper picture - 2
 • Lasta vegan - Pepper picture - 3
 • Lasta vegan - Pepper picture - 4
 • Lasta vegan - Pepper picture - 5
 • Lasta vegan - Pepper picture - 6
 • Lasta vegan - Pepper picture - 1
 • Lasta vegan - Pepper picture - 2
 • Lasta vegan - Pepper picture - 3
 • Lasta vegan - Pepper picture - 4
 • Lasta vegan - Pepper picture - 5
 • Lasta vegan - Pepper picture - 6

Lasta vegan - Pepper

Cod produs: SC1_34 Brand: Tikki

De la 250.00 Lei

Material exterior din plută naturală

Căptușeală din microfibră respirabilă

Branțuri din microfibră quick-dry

Talpă flexibilă din Vibram de 4mm

Extrem de uşori, cântăresc cca 100g.

Atenție: Sandalele LASTA au un tabel de mărimi diferit, vă rugăm să-l consultați aici

 

Suntem extrem de încântați să vă prezentăm un nou model al îndrăgitelor sandale Lasta! Acum 100% vegane, din plută naturală! Un material surprinzător și inediat, de care ne-am îndrăgostit imediat.

 

După lungi căutări alături de meșterii Tikki®, am găsit alternativa ideală pentru a înlocui pielea naturală a sandalelor noastre cu un material complet ecologic. Mereu încercăm să fim cu un pas mai aproape de natură!

 

De ce am ales pluta? Dintre toate materialele de până acum, pluta s-a dovedit a fi un material foarte rezistent, extrem de ușor și impermeabil. Pentru a vă oferi și puțin context, ea este obținută din scoarța stejarului de plută, odată ce acesta ajunge la maturitate. Procesul este delicat, nu afectează copacul, iar scoarța se regenerează în totalitate. Pluta este recunoscută pentru abilitatea de a absorbi vibrațiile și orice undă de șoc. Asemeni unei perne de aer, pluta ia forma piciorului chiar după prima purtare. 

 

Spre deosebire de Lasta clasic, la acest model am folosit o căptușeală sintetică din microfibră de calitate, antibacteriană, care nu generează miros. În plus, capacitatea sa de termo-reglare asigură un confort maxim și un interior perfect uscat. Branțul din piele tăbăcită vegetal a fost și el înlocuit cu unul din material sintetic, mai moale și anti-derapant. 

 

Noile sandale Lasta CORK sunt gândite să ofere micuților mai multă libertate de mișcare! Atât de ușor de încălțat, încât vor uita că le au în picioare. Ne bucurăm nespus că am găsit un material care merge mână în mână cu toate caracteristicile barefoot care ne reprezintă - lejeritate absolută și flexibilitate, greutate foarte mică, grijă completă pentru pielea piciorului, suport temeinic pentru dezvoltarea sănătoasă și naturală a mersului. 

 

ProTip: Sandalele Lasta CORK nu sunt doar foarte rezistente, ci și extrem de ușor de curățat!

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta