Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
  • OUTLET MORRO vegan - Chestnut picture - 1
  • OUTLET MORRO vegan - Chestnut picture - 2
  • OUTLET MORRO vegan - Chestnut picture - 3
  • OUTLET MORRO vegan - Chestnut picture - 4
  • OUTLET MORRO vegan - Chestnut picture - 1
  • OUTLET MORRO vegan - Chestnut picture - 2
  • OUTLET MORRO vegan - Chestnut picture - 3
  • OUTLET MORRO vegan - Chestnut picture - 4

OUTLET MORRO vegan - Chestnut

Cod produs: SA1_16_OUTLET Brand: Tikki

187.00 Lei

220.00 Lei

Piele sintetică

Căptușeală fără crom

Branț din microfibră quick-dry

Talpă flexibilă din Vibram de 6mm

Extrem de uşori, cântăresc cca 140g.

Atenție: Sandalele MORRO au un tabel de mărimi diferit, vă rugăm să-l consultați aici

Încălțămintea din categoria OUTLET este perfect funcțională, însă prezintă mici defecte estetice (fie pielea foarte ușor julită, semne mici de adeziv, fie texturi diferite între stâng și drept).

După cum bine știți, ne străduim să confecționăm de fiecare dată cele mai sănătoase și îndrăgite sandale barefoot. Confecționate în România, din materiale premium, lucrate manual, sandalele barefoot garantează lejeritate și ușurință în mișcare la fiecare pas. 

 

De data aceasta, am vrut să îmbunătățim vedeta colecției de vară de anul trecut, sandalele Morro. Am ales să păstrăm același design plăcut și versatil, flexibilitatea deplină și bineînțeles, toate avantajele încălțămintei barefoot, dar cu un nou look. Așadar, iată noile sandale Tikki® MORRO, perfecte pentru vară!   

 

Sandalele barefoot MORRO sunt lucrate special pentru copii mai mari, care poartă mărimi între 29 și 35 EU. Pentru noua colecție MORRO, am înlocuit branțul tăbăcit vegetal cu unul din material sintetic, mai moale și catifelat, ce oferă o aderență excelentă, dar și o senzație îmbunătățită de confort. Sandalele au acum o talpă mai groasă, de 6mm și, spre deosebire de modelul anterior, sunt mai late pentru a garanta confortul indiferent de forma piciorului. În plus, am adăugat o protecție pe interiorul inelului de la baretă pentru a evita orice fricțiune în timpul mersului. 

 

Căptușeala fără crom, specifică tuturor produselor marca Tikki® Shoes, protejează pielea picioarelor de absorbția nedorită a substanțelor toxice care se găsesc adesea în încălțămintea convențională. 

 

Copiii se vor bucura cu siguranță și vara acesta de un mers încrezător și pași fermi, indiferent de suprafața aleasă. Noile sandale MORRO vor fi cele mai bune prietene de joacă pentru picioarele aflate încă în creștere, oferind confortul și sprijinul necesar pentru o dezvoltare firească.

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0.00
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta