Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
 • Sandale barefoot NIDO - Kitty picture - 1
 • Sandale barefoot NIDO - Kitty picture - 2
 • Sandale barefoot NIDO - Kitty picture - 3
 • Sandale barefoot NIDO - Kitty picture - 4
 • Sandale barefoot NIDO - Kitty picture - 5
 • Sandale barefoot NIDO - Kitty picture - 6
 • Sandale barefoot NIDO - Kitty picture - 7
 • Sandale barefoot NIDO - Kitty picture - 1
 • Sandale barefoot NIDO - Kitty picture - 2
 • Sandale barefoot NIDO - Kitty picture - 3
 • Sandale barefoot NIDO - Kitty picture - 4
 • Sandale barefoot NIDO - Kitty picture - 5
 • Sandale barefoot NIDO - Kitty picture - 6
 • Sandale barefoot NIDO - Kitty picture - 7

Sandale barefoot NIDO - Kitty

Cod produs: SC2_19 Brand: Tikki

177.00 Lei

Piele calitate premium

Branț textil de 0.8 mm

Talpă de 2 mm din cauciuc natural, flexibil în toate direcțiile

Extrem de uşori, cântăresc cca 95g.

Atenție: Sandalele Nido au un tabel de mărimi diferit, vă rugăm să-l consultați aici  Fiind realizați manual, pot apărea diferențe de mărime de cel mult 2 mm

 

Nido – esența încălțămintei barefoot

Anii de experiență care stau acum la baza Tikki Shoes, precum și sugestiile comunității barefoot, ne-au condus la Nido - „cuib” în limba italiană. Datorită noului design, Nido sunt sandalele de piele poate cele mai fidele conceptului „mers desculț”.

 

Talpa lor este perfect flexibilă, de doar 2 (doi!) milimetri grosime. În interior, un branț textil de 0.8 mm a înlocuit vechiul branț de piele, prevenind alunecarea piciorului în interiorul sandalelor, precum și transpirația excesivă.

Forma noilor Nido este anatomică și oferă loc ideal pentru degete, în special pentru cel mare. La mărimile 24-32, se poate ca sandalele să cuprindă inițial (la copiii mai pufoși) mai fix piciorul pe lățimea lui. În urma purtării, însă, pielea necăptușită se întinde exact atât cât este nevoie pentru o potrivire naturală și lejeră. 

Sandale NIDO (stânga) vs. Sandale CLASSIC (dreapta)

De asemenea, datorită unui nou ștaif de piele, călcâiul nu își mai schimbă forma originală, în timp ce o mică vipușcă facilitează încălțarea.

Spate CLASSIC (stânga) vs. Spate NIDO (dreapta)

 

Sandalele Nido sunt versatile, de folosit în casă, la grădiniță sau afară.  Se curăță cu produse speciale pentru îngrijirea pielii.

 

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta