Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
 • Sandale barefoot NIDO – Magenta picture - 1
 • Sandale barefoot NIDO – Magenta picture - 2
 • Sandale barefoot NIDO – Magenta picture - 3
 • Sandale barefoot NIDO – Magenta picture - 4
 • Sandale barefoot NIDO – Magenta picture - 5
 • Sandale barefoot NIDO – Magenta picture - 6
 • Sandale barefoot NIDO – Magenta picture - 1
 • Sandale barefoot NIDO – Magenta picture - 2
 • Sandale barefoot NIDO – Magenta picture - 3
 • Sandale barefoot NIDO – Magenta picture - 4
 • Sandale barefoot NIDO – Magenta picture - 5
 • Sandale barefoot NIDO – Magenta picture - 6

Sandale barefoot NIDO – Magenta

Cod produs: SC2_47 Brand: Tikki

De la 177.00 Lei

Piele nappa moale

Branț textil de 0.8 mm

Talpă de 2 mm din cauciuc natural, flexibil în toate direcțiile

Extrem de uşori, cântăresc cca 95g.

Atenție: Sandalele Nido au un tabel de mărimi diferit, vă rugăm să-l consultați aici  Fiind realizați manual, pot apărea diferențe de mărime de cel mult 2 mm

SANDALELE NIDO MONOCOLOR – ESENȚA BAREFOOT A VERII

Vara vine cu sandale barefoot pentru toți copiii de până în 7 ani. Merg la toate ținutele pentru că, de data aceasta, le-am lipsit de accesorii și decorațiuni. O notă mai sus pe scara fancy, dacă vrei. 

Cântăresc în jur de 95 g, sunt create din materiale durabile, eco-friendly (piele Nappa de cea mai bună calitate), au talpă ultra-flexibilă din cauciuc de 2 mm, aerul circulă neîngrădit - sunt necăptușite, au branțuri răcoroase din textil. 

Îți povesteam despre importanța încălțămintei barefoot în dezvoltarea corectă și sănătoasă a copilului tău dincolo, la frații NIDO (pantofii de primăvară). Dacă nu te-au plimbat pe acolo ochii încă, dă-ne voie să îți spunem și aici ce părere are pediatra specializată în podiatrie Tracy Byrne despre importanța imensă pe care o are mersul desculț în anii timpurii ai vieții: „mersul în picioarele goale ajută copiii în dezvoltarea mușchilor și ligamentelor. Este necesar pentru dezvoltarea unei posturi corecte, pentru rezistență și pentru conștientizarea mediului care îi înconjoară. Copiii pot să își mențină capul sus atunci când merg desculți pentru că senzorii din tălpi îi asigură, atunci când calcă direct pe pământ, că nu își vor pierde echilibrul.”

Hai să mergem cât mai barefoot vara aceasta. Se ocupă Tikki. 

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta