Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
  • OUTLET Sandale damă VIBE V2 - Black picture - 1
  • OUTLET Sandale damă VIBE V2 - Black picture - 2
  • OUTLET Sandale damă VIBE V2 - Black picture - 3
  • OUTLET Sandale damă VIBE V2 - Black picture - 4
  • OUTLET Sandale damă VIBE V2 - Black picture - 1
  • OUTLET Sandale damă VIBE V2 - Black picture - 2
  • OUTLET Sandale damă VIBE V2 - Black picture - 3
  • OUTLET Sandale damă VIBE V2 - Black picture - 4

OUTLET Sandale damă VIBE V2 - Black

Cod produs: SF2_43_OUTLET Brand: Tikki

280.50 Lei

330.00 Lei

Fețe din piele nappa premium

Căptușeală din piele fără crom

Branț din piele tabacită vegetal

Cauciuc Vibram Supernewflex de 6mm

Foarte ușoare - cca 235gr

Tabel de mărimi disponibil aici

 

 

Încălțămintea din categoria OUTLET este perfect funcțională, însă prezintă mici defecte estetice (fie pielea foarte ușor julită, semne mici de adeziv, fie texturi diferite între stâng și drept).

 

 

Răgaz, un refugiu de la ce îți place poate mai puțin la vară. Am creat sandalele VIBE după principiile barefoot ca să nu te bată, să nu te incomodeze la mers, să nu le încurce prea multe barete sau șireturi care pot, și ele, să te rănească. În schimb, să te protejeze de asfaltul fierbinte, să îți lase piciorul liber ca și cum ai călca direct pe sol, să fie foarte ușoare pentru când soarele apasă greu, să îți facă viața comodă și zilele calde mai ușor de parcurs.

 

Le reimaginăm și adaptăm continuu, deci enjoy noile modele pe care le scoatem an de an. Ne dorim să meargă la toate ținutele tale și să se întâlnească peste tot cu stilul tău vestimentar.

 

VIBE vin în variante vegane (plută, microfibre respirabile și quick-dry) și din piele naturală (chrome free, premium). Tălpile Vibram Supernewflex de 6 mm îți asigură pași fără șoc pe orice suprafață, branțuri tăbăcite vegetal sau din microfibră quick-dry și au căptușeli chrome free sau din microfibre respirabile. Sfatul nostru este să treci prin toate și să alegi ce se potrivește cel mai bine stilului tău de viață și preferințelor de peste vară. Orice model ai alege, îți garantăm că va bifa tot ce înseamnă ”comod” în lunile calde.

 

CE ÎȚI RECOMANDĂM: alege o mărime cu 0.5cm sau chiar 1cm mai mare decât lungimea piciorului tău. Baretele cu scai te ajută să reglezi perfect sandalele, nu te îngrijora că vor fi apoi prea mari pentru gleznele tale. Tikki s-a gândit la toate.

O vară glorioasă, prieteni!

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta