Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
 • Ghete barefoot COSMO – Wine 24-29 EU picture - 1
 • Ghete barefoot COSMO – Wine 24-29 EU picture - 2
 • Ghete barefoot COSMO – Wine 24-29 EU picture - 3
 • Ghete barefoot COSMO – Wine 24-29 EU picture - 4
 • Ghete barefoot COSMO – Wine 24-29 EU picture - 5
 • Ghete barefoot COSMO – Wine 24-29 EU picture - 1
 • Ghete barefoot COSMO – Wine 24-29 EU picture - 2
 • Ghete barefoot COSMO – Wine 24-29 EU picture - 3
 • Ghete barefoot COSMO – Wine 24-29 EU picture - 4
 • Ghete barefoot COSMO – Wine 24-29 EU picture - 5

Ghete barefoot COSMO – Wine 24-29 EU

Cod produs: GA2_30 Brand: Tikki

235.30 Lei

362.00 Lei

Velur rezistent la apă și piele nappa

Căptușeală de lână 100% naturală

Branț detașabil din fetru (lână 100%) de 2mm

Talpa din cauciuc natural de 3mm

Tabelul de mărimi este disponibil aici

Câte lucruri bune încap într-o gheată? În principiu, toate. Am reușit și în practică:

 

 • Lână naturală de oaie în interior pentru că ține mult și bine de cald + e prietenoasă cu mersul pe distanțe lungi;
 • toate, dar toate principiile barefoot: spațiu suficient pentru poziția naturală a degetelor, talpă zero drop & ultra flexibilă (din cauciuc), imită mișcările firești ale piciorului ca și cum ai merge desculț și sunt foarte ușoare;
 • ghetele sunt rezistente și practice;
 • bune din toamna târzie până la începuturile primăverii;
 • versatile și cool;
 • lucrate cu pasiune și pricepere de meșterii Tikki.

 

Încălțămintea noastră este îndrăgită de copii și adulți din lumea întreagă pentru că are grijă de dezvoltarea corectă a picioarelor și încurajează o postură corectă. Este produsă cu respect pentru mediu, din materiale premium, care nu irită pielea, e frumoasă și merge cu multe stiluri vestimentare. Rezistența și versatilitatea produselor noastre îi ajută pe clienții noștri să economisească. 

 

La fel și ghetele Tikki. Alege-le. Le au pe toate. 

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta