Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
 • Sandale barefoot ARANYA – Orchid picture - 1
 • Sandale barefoot ARANYA – Orchid picture - 2
 • Sandale barefoot ARANYA – Orchid picture - 3
 • Sandale barefoot ARANYA – Orchid picture - 4
 • Sandale barefoot ARANYA – Orchid picture - 5
 • Sandale barefoot ARANYA – Orchid picture - 6
 • Sandale barefoot ARANYA – Orchid picture - 1
 • Sandale barefoot ARANYA – Orchid picture - 2
 • Sandale barefoot ARANYA – Orchid picture - 3
 • Sandale barefoot ARANYA – Orchid picture - 4
 • Sandale barefoot ARANYA – Orchid picture - 5
 • Sandale barefoot ARANYA – Orchid picture - 6

Sandale barefoot ARANYA – Orchid

Cod produs: SC1_45 Brand: Tikki

250.00 Lei

Piele nappa moale

Căptușeală fără crom

Branț din piele tăbăcită vegetal

Talpă flexibilă din Vibram de 4mm

Extrem de uşori, cântăresc până la 150g.

Atenție: Sandalele ARANYA au un tabel de mărimi diferit, vă rugăm să-l consultați aici

Sandale Aranya

Colecția de sandale pentru copii Aranya chiar le bifează pe toate. Suntem sinceri cu munca și clienții noștri, așadar, pe cuvânt de meșter Tikki și cu mâna pe inimă, admitem că Aranya este una dintre cele mai frumoase, funcționale și cu planuri de viitor colecții ale noastre. Prin planuri de viitor înțelegem planuri pentru copiii care le vor purta. Le-am creat și pe ele cu dezvoltarea sănătoasă în minte și vă povestim mai jos cum ne respectăm promisiunea.

Plăcute la vedere

Am mai povestit despre cum ne imaginăm toate Aranya adunate pe un platou de vară sub un cireș. Au designuri tare dulci și îți promitem că micuțul/micuța tău le va îndrăgi și îi va face călătoriile barefoot mult mai simpatice. E greu și probabil de-a dreptul de prisos să le explici cât de bine le fac încălțările zero drop, cu tălpi flexibile etc. (despre ele mai jos) în primii pași. Știm. Am trecut prin asta. De aceea nu ne oprim la funcționalitate. Vedem cu ochii prima dată, abia apoi cu mintea.

Plăcute la purtare și de buna dezvoltare

Sunt foarte comode, respectă toate principiile barefoot, talpa atinge în întregime solul și permite copilului să își facă primii pași fără frica de a-și pierde echilibrul. Îi mențin postura corectă și îi ajută corpul să se dezvolte sănătos, puternic și fără dureri. Se potrivesc și gleznelor mai grăsuțe, și celor mai slim, am lăsat spațiu suficient pentru tot confortul din lume.

Sunt extraordinar de ușoare (aproximativ 120 de grame) și au talpă Vibram supernewflex de 4 mm. Extrem de subțire, foarte comodă, foarte flexibilă. Exact ce îi trebuie copilului în primii ani de dezvoltare.

Aranya are căptușeală fără crom și branțul este tăbăcit vegetal (risc alergenic minim spre inexistent).

Cele mai multe produse Tikki Shoes sunt confecţionate din piele naturală, deci vor fi întreţinute asemeni încălțărilor obisnuite din piele, cu mici excepţii.

1. Încălțămintea nu se spală în maşina automată! Datorită ciclului de spălare destul de lung (minim o oră), pielea stă mult prea mult timp în apă - de aceea se scorojeşte când se usucă şi de cele mai multe ori se micşorează. În plus, atunci când vine în contact cu multă apă, creşte riscul să iasă culoarea. Produsele Tikki se șterg doar local, manual, cu un produs special pentru întreținerea pielii.

2. Pielea întoarsă (velur) necesită curăţare ocazională, atunci când devine încărcată cu grăsime şi impurităţi. Nu trebuie curăţaţă foarte frecvent, ci doar atunci când observaţi că este murdară, cu un produs dedicat.

3. Pielea de pe faţa botoşeilor/pantofilor de exterior/sandalelor/ghetelor cu blăniță se curăţă doar cu un produs special pentru întreținerea pielii.

4. Uscarea se face lent, exclusiv la temperatura camerei; evitaţi uscarea lângă surse de căldură (calorifer, sobă, ventilator, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură sau prin expunere directă la soare) deoarece pielea devine astfel mult prea tare şi se scorojeşte.

5. Nu se folosesc înălbitori, detergenți, produse pe bază de solvenți pentru curățarea încălțămintei.

6. Nu se folosesc pe mașini sau biciclete fără pedale.

Depozitați încălțămintea în spații uscate, ferite de umezeală, în cutii aferente pentru a preveni migrarea culorii de la alte materiale.

Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, pietre, resturi de sticlă, uleiuri, benzine, diluanți. Nu sunt acoperite de garanție defecte apărute ca urmare a imperfecțiunii drumurilor, trotuarelor, pavajelor, sau utilizării încălțămintei pe alte suprafețe dure, abrazive, corozive.

Nu răspundem pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor menționate mai sus, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită sau model/calapod nepotrivit.

 

0
Medie Recenzii
(0 recenzii)
0%
0%
0%
0%
0%
Recenzia ta